Facebook Pixel "Πρόεδρε, θα έρθουν τα λεφτά;"
| 2012-09-13 10:30:00

"Πρόεδρε, θα έρθουν τα λεφτά;"

"Πρόεδρε, θα έρθουν τα λεφτά;"

Μεγάλη αγωνία υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ σχετικά με την υπόθεση Βιντιάδη. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που παίρνουν τηλέφωνα και ρωτούν να μάθουν για τις εξελίξεις...

Δεν είναι, λοιπόν, μόνο οι φίλαθλοι της Ένωσης που "τρέχουν" να διαβάσουν σε εφημερίδες και sites τις εξελίξεις για το ενδιαφέρον των Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις να αγοράσουν την ΠΑΕ, αλλά υπάρχουν και πολλοί ποδοσφαιριστές που κάθε μέρα ξυπνούν με αυτό το ...άγχος.

Βλέπετε, αν και είναι μικροί σε ηλικία και έχουν μικρά συμβόλαια με τους "κιτρινόμαυρους", δεν θέλουν να βρεθούν απλήρωτοι για μήνες, όπως οι προκάτοχοί τους. Μάλιστα, οι πιο επικοινωνιακοί από αυτούς μέρα παρά μέρα μιλάνε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και προσπαθούν να μάθουν κάτι νεότερο.

Η υπόθεση Βιντιάδη, άλλωστε, είναι και το βασικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της ομάδας, αν και ο Βαγγέλης Βλάχος επανειλημμένως έχει ζητήσει από τους παίκτες του στις τελευταίες του ομιλίες να μην ασχολούνται με τα διοικητικά θέματα και αποπροσανατολίζονται από τον στόχο τους.

Όπως μάθαμε ωστόσο, υπάρχει νεαρός άσος της Ένωσης, που έχει καλές σχέσεις με τους Δημητρέλο και Μαύρο, ο οποίος έχει ...ταράξει τους διοικούντες στα τηλέφωνα μήπως και μάθει κάτι νεότερο και το μεταφέρει στους υπολοίπους. Μέχρι στιγμής πάντως, η προσπάθειά του είναι μάταιη...

Είτε δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις ακόμα, είτε δεν του λένε για να μην το ...μαρτυρήσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags