Facebook Pixel Έφερε τον Κουμαλό, θα φέρει και κανέναν …καλό;
| 2012-09-17 15:00:00

Έφερε τον Κουμαλό, θα φέρει και κανέναν …καλό;

Έφερε τον Κουμαλό, θα φέρει και κανέναν …καλό;

Αν και είναι ακόμα νωρίς, στον ΠΑΟΚ ήδη ψάχνονται για τις δύο μεταγραφικές "βόμβες" του Ιανουαρίου. Το …κόλλημα, όμως, του Δώνη με συγκεκριμένο ατζέντη δεν αρέσει στη διοίκηση.

Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να τα ...σπρώξει γερά για να φέρει δύο πολύ καλούς παίκτες στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη, κάτι που έχει πει και επίσημα άλλωστε προ ημερών ο Γιώργος Δώνης. Αυτές θα είναι και οι πρώτες μεταγραφές του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και για αυτό οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν και …θόρυβο!

Μάλιστα, όπως λέγεται ήδη έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο με παίκτες από το εξωτερικό. Επικεντρώνονται κυρίως σε παίκτες με ευρωπαϊκές συμμετοχές, που το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και η ομάδα τους δεν θα είχε αντίρρηση να τους πουλήσει ακόμα και στη …μισή τιμή.

Αρκετοί, λοιπόν, είναι οι μάνατζερ που έχουν λάβει τις παραπάνω εντολές και ψάχνουν ώστε το επόμενο διάστημα να αρχίσουν να προτείνουν και παίκτες στη διοίκηση. Αυτό που κυκλοφορεί όμως, είναι πως εντολή για …αναζήτηση έδωσε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε έναν Έλληνα ατζέντη με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλες τις ομάδες που πέρασε.

Μάλιστα, το όνομά του ακούστηκε έντονα και στη μεταγραφή του Κουμαλό το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Δώνης τον εμπιστεύεται "τυφλά" και οι περισσότεροι εκτιμούν πως θα ζητήσει τον παίκτη που θα προτείνει ο συγκεκριμένος ατζέντης.

Τα νέα αυτά έχουν φτάσει και στους διοικούντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δείχνουν ενοχλημένοι με το …κόλλημα του προπονητή τους. Δεν έχουν μείνει άλλωστε και πολύ ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής με τον Κουμαλό και για αυτό αναρωτιούνται αν αξίζει να …ψωνίσουν και πάλι από τον ίδιο μάνατζερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags