Facebook Pixel Να ανάψει κερί στον άγιο ...Ραφίκ!
| 2012-11-11 12:30:00

Να ανάψει κερί στον άγιο ...Ραφίκ!

Να ανάψει κερί στον άγιο ...Ραφίκ!

Στα πάνω του βρίσκεται ο Αμπντούν αυτό διάστημα και βγάζει μάτια με την απόδοσή του. Αν δεν είχε βάλει το χεράκι του ο Τζιμπούρ όμως πέρσι, μιλώντας στον Βαλβέρδε, ίσως τώρα να λέγαμε άλλα...

Ο Αλγερινός εξτρέμ έχει βαλθεί να πάρει πάνω του τον Ολυμπιακό φέτος και σε κάθε του εμφάνιση είναι καλύτερος από την προηγούμενη. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε, ειδικά μετά τα δύο ματς με τη Μονπελιέ, πως ήδη κάποιες ομάδες από τη Γαλλία (που τον ξέρουν και τις ξέρει), έχουν αρχίσει να ψάχνουν τι γίνεται με το συμβόλαιό του.

Ήταν, όμως, πάντα έτσι τα πράγματα για τον Αμπντούν στο Λιμάνι; Από την άποψη πως η περσινή σεζόν δεν είχε ξεκινήσει και πολύ καλά για τον Αλγερινό άσο. Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε γίνει πολύ αργά το καλοκαίρι, δεν είχε προλάβει να κάνει προετοιμασία με την ομάδα και οι επιλογές που είχε ο Βαλβέρδε για τα "φτερά" ήταν περισσότερες.

Παρόλα αυτά ο Ερνέστο πίστεψε στην αξία του και του έδινε ευκαιρίες. Παρότι στην αρχή δεν ήταν καλός και δεν μπορούσε να αποδώσει όπως σήμερα, με αποτέλεσμα να τον γιουχάρει συχνά πυκνά η ερυθρόλευκη εξέδρα. Τι είχε γίνει; Με τον Ισπανό προπονητή είχε μιλήσει ο ...Τζιμπούρ! Και του είχε ζητήσει να δώσει χρόνο και ευκαιρίες στον συμπατριώτη του, να τον στηρίξει, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δεν έπρεπε να πάει χαμένος.

Ο Ερνέστο τον άκουσε τον Ραφίκ, καθώς τον εμπιστευόταν τόσο σαν ποδοσφαιριστή, όσο και για την οξυδέρκεια και την άποψή του. Με αποτέλεσμα να κερδίσει, έστω και σταδιακά, έναν καλό ποδοσφαιριστή πέρσι κάτω υπό τις οδηγίες του και μία σούπερ λύση για τα πλάγια της επίθεσης φέτος ο Ολυμπιακός. Αν δεν ήταν ο Ραφίκ όμως...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags