Facebook Pixel Βάλε μυαλό, χάσε κανένα κιλό!
| 2012-11-23 22:28:00

Βάλε μυαλό, χάσε κανένα κιλό!

Βάλε μυαλό, χάσε κανένα κιλό!

“Χέρι” για τα περιττά κιλά έβαλε προπονητής μεγάλης ομάδας της Super League σε έναν από

Στα αυτιά του Sportdog έπεσε μια πληροφορία ότι ο συγκεκριμένος τεχνικός είχε τετ α τετ με παίκτη προκειμένου να τον συμβουλέψει για την αγωνιστική του απόδοση. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, μη νομίζετε ότι τον έπιασε από το αυτί. Ίσα-ίσα ο συγκεκριμένος κόουτς χειρίζεται πολύ καλά το επικοινωνιακό κομμάτι με τους παίκτες του.

Στην ουσία, ήθελε να προσγειώσει τον ποδοσφαιριστή του μετά από πολύ καλή εμφάνιση που είχε την 11η αγωνιστική και μεταξύ όσων του είπε, του τόνισε να αδυνατίσει λίγο παραπάνω.

«Βάλε μυαλό, χάσε κανένα κιλό», θα ήταν το μήνυμα που θα έστελνε ο εν λόγω τεχνικός, αν ήταν ο Νίκος Αλέφαντος. “Αλέφ” όμως δεν είναι, οπότε του μετέφερε πιο κομψά αυτό που ήθελε να πει στον παίκτη.

Τώρα ποιος είναι ο παίκτης και πού αγωνίζεται; Αν σας αποκαλύπταμε θα μένατε άναυδοι, γιατί εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται ότι έχει παραπανίσια κιλά. Πού ξέρετε, μπορεί ο κόουτς να τον θέλει πιο... ελαφρύ προκειμένου να το χρησιμοποιεί περισσότερο... φουνταριστό.

Όσον αφορά την ομάδα του, δεν θα σας τα δώσουμε όλα στο πιάτο. Ψάξτε και εσείς στο google καμιά είδηση και ποιος προπονητής ζήτησε ειδικές εξετάσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags