Facebook Pixel Φλερτ με Βιεϊρίνια, γάμος με Κυργιάκο;
| 2012-12-22 13:00:00

Φλερτ με Βιεϊρίνια, γάμος με Κυργιάκο;

Φλερτ με Βιεϊρίνια, γάμος με Κυργιάκο;

Την ώρα που γίνεται χαμός στη Θεσσαλονίκη με τον Βιεϊρίνια και το "ψηστήρι" του ΠΑΟΚ, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν άφιξη και του Σωτήρη Κυργιάκου για χάρη του Δικέφαλου!

Στη Θεσσαλονίκη φέρεται να βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Σωτήρης Κυργιάκος, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αν και η χθεσινή ημέρα στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου αφορούσε αποκλειστικά την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη, την επίσκεψη του Πορτογάλου στην Τούμπα και το ραντεβού που είχε σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τη Μαρία Γκοντζάρεβα, η μεγάλη είδηση έσκασε από αλλού!

Όπως πήρε τ΄ αυτί του σκύλου, ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής. 

Ο αμυντικός των "λύκων" φέρεται να έφτασε χθες στην πόλη και πιθανότατα σήμερα θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ώστε να συζητήσουν για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.

Οι Θεσσαλονίκεις ψάχνουν στόπερ και η περίπτωση του Έλληνα άσου μοιάζει ιδανική και εύκολη. Το "αλάνι" σίγουρα θα είναι μία ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, ενώ η παρουσία στο κέντρο της άμυνας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα, η Βόλφσμπουργκ μπορεί να τον απέκτησε πριν από έξι μήνες, ωστόσο δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει ακόμα και ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, αφού ουσιαστικά τον έχει θέσει εκτός ομάδας εδώ και καιρό…

Το θέμα, πάντως, για τον ΠΑΟΚ είναι ότι η περίπτωση του Βιεϊρίνια παραμένει πολύ δύσκολη, αφού η Βόλσφμπουργκ δεν θέλει να τον παραχωρήσει, σε αντίθεση με τον Κυργιάκο που το deal για τον Δικέφαλο μοιάζει πολύ πιο εύκολο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags