Facebook Pixel Άκουσε για Παναθηναϊκό και ...λάκισε!
| 2013-01-08 22:00:00

Άκουσε για Παναθηναϊκό και ...λάκισε!

Άκουσε για Παναθηναϊκό και ...λάκισε!

Ούτε να ακούσει δεν ήθελε για τον Παναθηναϊκό ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος του Αλαφούζου για τη θέση του προπονητή, όπως έμαθε ο σκύλος.
 

Μπορεί εδώ και λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός να ανακοίνωσε τον Φάμπρι ως τον νέο προπονητή του συλλόγου μετά την «υποβάθμιση» του Χουάν Ραμόν Ρότσα και την επιστροφή του στους Νέους, ωστόσο όπως έμαθε ο σκύλος, αυτή δεν ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty» στο twitter, ο διακαής πόθος των «πρασίνων» για αντι-Ρότσα, ήταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, την απάντηση του οποίου περίμεναν στην Παιανία μέχρι την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, ο Πορτογάλος αρνήθηκε ευγενικά και προτίμησε να πάει στην ουγγρική Βιντεότον, καθώς δεν τον... έψησε η προοπτική του «τριφυλλιού».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πάντως, που πρόσφατα απολύθηκε από την πορτογαλική Ολιανένσε, γενικά ακούει Ελλάδα και στρίβει, καθώς είχε βρεθεί και πριν από λίγους μήνες κοντά στην επιστροφή του στην χώρα μας, όταν ο Ανδρέας Δημητρέλος έκανε τα πάντα για να τον φέρει στην ΑΕΚ. Το θέμα όμως είχε κολλήσει στο συμβόλαιο που είχε και στις οικονομικές απαιτήσεις της τότε ομάδας του.

Όπως γράφει πάντως η στήλη «sportdog penalty», ο Σέρτζιο πριν πει το «όχι» στον Γιάννη Αλαφούζο ρώτησε τρεις φίλους του στην Ελλάδα για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και τις προοπτικές που υπάρχουν, ενώ «εμπόδιο» στην συμφωνία είναι πολύ πιθανόν να αποτέλεσε και η επιθυμία του για κλειστό συμβόλαιο 1.5 έτους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags