Facebook Pixel Έπρεπε να πληρώνει την ΑΕΚ για τη διαφήμιση!
| 2013-01-16 14:30:00

Έπρεπε να πληρώνει την ΑΕΚ για τη διαφήμιση!

Έπρεπε να πληρώνει την ΑΕΚ για τη διαφήμιση!

Ο Χρήστος Αρδίζογλου γράφει στον sportdog για την υπόθεση "Βιντιάδη" και την κίνηση παλαιμάχων-Ερασιτεχνικής-Original, ενώ προτείνει ασυνήθιστες δημοκρατικές διαδικασίες.

Το άρθρο του Χρήστου Αρδίζογλου στον σκύλο:

Η υπόθεση επενδυτής στην ΑΕΚ έχει κουράσει. Τόσους μήνες περιμέναμε, περιμέναμε, περιμέναμε τον Δημήτρη Βιντιάδη, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό. Μαθαίνουμε δε ότι μετά από πιέσεις για να να κάνει μία ταμειακή διευκόλυνση, έδωσε ένα ευτελές ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ. Μόνο με τη διαφήμιση που έγινε στο όνομά του τόσο καιρό, έπρεπε να την πληρώνει την ΑΕΚ! Μη νομίζουμε πως χαρίζει χρήματα. Πάντως, ό,τι βάλει, για καλό σκοπό θα πάνε, για τα μωρά της Ένωσης.

Τα λυπάμαι πραγματικά τα παιδάκια. Είναι απλήρωτα και δεν έχουν να φάνε. Εδώ ο άλλος λιποθυμάει στην προπόνηση. Εμείς ως παλαίμαχοι τους στηρίζουμε, γι΄ αυτό πήγαμε μια μέρα πριν το ματς με την Ξάνθη και τους τονώσαμε την ψυχολογία.

Μου άρεσε η ΑΕΚ στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής. Αν μετρούσε το γκολ του Φούντα θα ήταν γκολάρα, αλλά υπάρχει θέμα όσον αφορά στο χέρι που δόθηκε στον Πετρόπουλο. Ήταν ή δεν ήταν, ούτε η τεχνολογία δεν μπορεί να μας διαφωτίσει... Εγώ στη ζωή μου δεν έχω ασχοληθεί με διαιτητές. Γι΄ αυτό, δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκε η ομάδα σε αυτή τη φάση. Φέτος μπορώ να πω ότι αδικήθηκε με τον Ολυμπιακό. Στα άλλα ματς δεν της φταίνε οι διαιτητές.

Κακά τα ψέματα, δεν φταίει στην ΑΕΚ η διαιτησία. Δεν είναι θέμα σφυριγμάτων η επιβίωση.

Και αυτό δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά όλους τους ΑΕΚτζήδες! Γι΄ αυτό ο κόσμος πρέπει να έρθει με την κίνηση που κάνουμε οι παλαίμαχοι μαζί με την Original και την Ερασιτεχνική.

Πάμε όλοι μαζί! Σήμερα στον Υπουργό, αύριο κάπου αλλού. Και ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν για την ομάδα. Θέλει να επαναλαμβάνονται τα ίδια προβλήματα ή να ξεκινήσει από την αρχή; Η απόφασή τους πρέπει να παρθεί δημοκρατικά. Να γίνει μία συγκέντρωση σε ένα στάδιο να μιλήσουν δύο τρεις άνθρωποι και στη συνέχεια να υπάρξει ψηφοφορία. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Κλείνοντας, ας πατάξουμε όποιες έχθρες! Όλοι οι ΑΕΚτζήδες να ενωθούμε. Αυτή είναι η δύναμη της ΑΕΚ, η Ένωση!

Συντάκτης: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags