Facebook Pixel "Παίζει στον Ολυμπιακό με κλειστά μάτια"!
| 2013-01-23 17:00:00

"Παίζει στον Ολυμπιακό με κλειστά μάτια"!

"Παίζει στον Ολυμπιακό με κλειστά μάτια"!

Ο Σάκης Τσιώλης ...σκίζει τα πτυχία του για τον Ράγιος, με δηλώσεις του στον sportdog! "Υπολογίζω ΠΑΟ στα πλέι οφ". "Γιατί όχι στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ ο Αστέρας;".

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Ισπανό άσο του Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία της ομάδας του, αλλά και στην τετράδα των πλέι οφ.

Το όνομα του Ράγιος βρίσκεται σήμερα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχετε υπόψη σας κάτι;

"Δεν το ξέρω αυτό που λέτε. Αυτό που ξέρω είναι πως ακόμα και να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, είναι για το καλοκαίρι και όχι για τώρα. Τώρα ο Ράγιος δεν φεύγει από την Τρίπολη".

Πιστεύετε πως μπορεί να να αντεπεξέλθει σε μία ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού;

"Ο Ράγιος παίζει σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα με κλειστά μάτια. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Αλλά οποιαδήποτε κουβέντα σαν αυτή, όμως, πάει για το καλοκαίρι και όχι για τώρα".

Ο Αστέρας κάνει εκπληκτική πορεία φέτος. Νιώθετε δικαιωμένος;

"Θέλω να πω πως για όσους ζούνε τον Αστέρα καθημερινά και ξέρουν, δεν αποτελεί καμία έκπληξη η φετινή πορεία. Φυσικά και νιώθω δικαιωμένος. Αλλά για εμάς εδώ στην Τρίπολη, είναι δικαιολογημένη η πορεία μας. Φυσιολογική εξέλιξη της δουλειάς μας".

Είναι εφικτή η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια;

"Δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο η βαθμολογία στην κανονική διάρκεια, καθώς όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Γιατί δεν πιστεύω πως θα υπάρξει ομάδα που θα ξεφύγει από τις υπόλοιπες στη βαθμολογία. Περιμένω να είμαστε κοντά όλοι. Μακάρι να ξεφύγει στην βαθμολογία ο Αστέρας και να πάρουμε προβάδισμα, αλλά δεν είναι εύκολο".

"Γιατί όχι στα προκριματικά;"

Περνάει από το μυαλό σας η σκέψη πως τον ερχόμενο Αύγουστο μπορεί να είστε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Γιατί όχι; Εδώ και έξι-εφτά χρόνια οι άνθρωποι εδώ στην Τρίπολη, έχουν ξοδέψει εκ. ευρώ. Μακάρι, αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να βλέπουμε εκεί, αλλά στα πλέι οφ".

Ποιες ομάδες πιστεύετε πως θα βρίσκονται στα πλέι οφ;

"Ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και εμείς, πιστεύω πως θα είμαστε σίγουρα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να είναι ο τέταρτος των πλέι οφ. Εγώ, πάντως, τον υπολογίζω".

Συντάκτης: Γιώργος Κτένας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags