Facebook Pixel Ο Φωτάκης είπε "όχι" στα ...ψίχουλα του Σαββίδη!
| 2013-01-25 14:40:00

Ο Φωτάκης είπε "όχι" στα ...ψίχουλα του Σαββίδη!

Ο Φωτάκης είπε "όχι" στα ...ψίχουλα του Σαββίδη!

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Φωτάκης που απέρριψε ήδη πρόταση ανανέωσης. Τον ήθελε ο Δώνης, αλλά όχι ο Σαββίδης! Ο sportdog έχει όλο το ρεπορτάζ!

Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Φωτάκης θα αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι! Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο διεθνής άσος απέρριψε πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η "ασπρόμαυρη" διοίκηση, αφού την έκρινε πολύ μικρή!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog, τα χρήματα που πρόσφερε ο Δικέφαλος στον Φωτάκη, δεν ήταν αντάξια της εποχής Σαββίδη στην ομάδα, ενώ ο παίκτης μπορεί να βρει πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον Αστέρα Τρίπολης ή στον Ατρόμητο, που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι την παραμονή του Φωτάκη στον ΠΑΟΚ εισηγήθηκε ο Γιώργος Δώνης, αλλά παρόλα αυτά η πρόταση παραμονής που κατατέθηκε στον παίκτη δεν ήταν ικανή για να τον κρατήσει στην ομάδα. Ούτε ο Δώνης θα περίμενε, δηλαδή, να είναι τόσο χαμηλή η προσφορά στον Φωτάκη από τη στιγμή που έχει αναλάβει την ομάδα ένας ισχυρός επιχειρηματίας, όπως ο Σαββίδης.

Η ουσία είναι ότι ο 31χρονος μέσος έχει απαντήσει ήδη αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ για διετές συμβόλαιο και πλέον πρέπει να γίνουν τα πάνω – κάτω για να μη χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό της πρότασης του Δικέφαλου δεν έχει διαρρεύσει, αλλά όσοι το έχουν ακούσει δίνουν δίκιο στον παίκτη που είπε "όχι" και πλέον κοιτάει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags