Facebook Pixel "Εδώ σε θέλω, καρδιά μου"!
| 2013-02-01 13:00:00

"Εδώ σε θέλω, καρδιά μου"!

"Εδώ σε θέλω, καρδιά μου"!

Η ...πόρτα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στην Ανόρθωση ήταν προϊόν γρήγορης σκέψης, όπως τόνισε ο ίδιος ο Dimi στον sportdog. "Η καρδιά και το μυαλό μου έλεγαν μόνο ΑΕΚ"!

Πρόταση της Ανόρθωσης δέχτηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος προτίμησε να απορρίψει την κυπριακή ομάδα και να συνεχίσει στην ΑΕΚ, δείχνοντας ότι οι μεγάλες καρδιές ...χρειάζονται στα δύσκολα.

Ο Dimi μίλησε στον sportdog για την κρούση που δέχτηκε από τη Μεγαλόνησο, τονίζοντας ότι θεώρησε σωστό να βοηθήσει την Ένωση στη δύσκολη συνέχεια!

Πότε προέκυψε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης;

"Την Τετάρτη δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από Κύπρο και από άνθρωπο της Ανόρθωσης, ο οποίος με ενημέρωσε για την πρόθεσή τους να κινηθούν για την απόκτησή μου".

Ήταν δελεαστική η πρόταση των Κυπρίων;

"Δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Απλά μου μετέφερε το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας. Εγώ απλά είδα την κατάσταση όπως είναι, τα χρονικά περιθώρια δεν ήταν πολλά και θεώρησα σωστό να αρνηθώ".

Αν υπήρχε μία συμφέρουσα προσφορά, δεν θα το σκεφτόσουν;

"Δεν νομίζω! Η απόφασή μου ήταν πολύ γρήγορη. Σκέφτηκα πολύ συναισθηματικά αλλά και λογικά. Η καρδιά και το μυαλό μου έλεγε, ότι η θέση μου είναι στην ΑΕΚ".

Έπαιξε ρόλο για την απόφαση σου και η αγωνιστική άνοδος της Ένωσης;

"Σίγουρα! Η ομάδα έχει ανακάμψει αγωνιστικά, ενώ τα διοικητικά δείχνουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Δεν νιώθουμε ότι είμαστε στον αέρα, όπως κάποιους μήνες πριν".

Θεωρείς ότι με την στάση σου έδειξες πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι μεγάλοι παίκτες στα δύσκολα; Σε ρωτάω γιατί πρόσφατα, ένας πρώην συμπαίκτης σου, ο Γιάννης Κοντοές, κατέθεσε προσφυγή για να διεκδικήσει τα χρήματά του και να μείνει ελεύθερος, ενώ πλέον ανήκει στον Αστέρα.

"Εγώ έτσι έκρινα πως ήταν το σωστό. Δεν μπορώ να σχολιάσω την κίνηση του Κοντοέ. Είναι διαφορετική προσωπικότητα και αυτό νόμιζε ότι τον συνέφερε".

Η αγωνιστική άνοδος της ΑΕΚ οφείλεται κατά την γνώμη σου μόνο στις μεταγραφές ή και στο γεγονός ότι πρόσφατα υπήρξαν κάποιες πληρωμές;

"Είναι αποτέλεσμα και των δύο παραγόντων. Μας επηρέασαν θετικά... Το κλίμα είναι πολύ καλό, υπάρχει ευφορία στα αποδυτήρια, ενώ όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα μας, μπήκε εμπειρία στην ομάδα, με τις προσθήκες τεσσάρων παιδιών! Η συμβολή τους είναι σημαντική και φαίνεται στη διαχείριση των παιχνιδιών".

Πώς περιμένεις το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο;

"Είναι ένα παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ και έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Αν πετύχουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, τότε θα ανεβεί περισσότερο το ηθικό μας αλλά και η θέση μας στην κατάταξη".

Συντάκτης: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags