Facebook Pixel Ποδοσφαιριστής καψούρης με την Ντορέττα! (ΦΩΤΟ)
| 2013-02-07 20:12:00

Ποδοσφαιριστής καψούρης με την Ντορέττα! (ΦΩΤΟ)

Ποδοσφαιριστής καψούρης με την Ντορέττα! (ΦΩΤΟ)

Κόσμο και κοσμάκη έχει ξετρελάνει στο Dancing η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μεταξύ των θαυμαστών της και top ποδοσφαιριστής της Superleague, που έχει φαγωθεί να τη γνωρίσει!

Το θέμα αποκάλυψε η στήλη Sportdog Penalty του sportdog, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, μάλιστα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και, φυσικά, ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της στο Dancing with the stars. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που του έχει γίνει εμμονή και τις Κυριακές που έχει αγώνες, γράφει τις εκπομπές στο βίντεο για να τις παρακολουθήσει αργότερα!..

Δεν έχει πρόβλημα, άλλωστε, στα γλυφαδιώτικα στέκια που συχνάζει να μιλάει για εκείνη, ενώ προσπαθεί να βρει κοινούς γνωστούς προκειμένου να την γνωρίσει και να... βγει στην επίθεση. Στο παρελθόν, άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής είχε σχέση με μοντέλο-χορεύτρια, που ορισμένα σημεία του σώματός της ήταν εξίσου εκρηκτικά με αυτά της Ντορέττας!

Μετά από όλα τα παραπάνω, ο σκύλος δεν μπορεί παρά να σας παρουσιάσει ένα θέμα με βίντεο και φωτογραφίες της σέξι ηθοποιού, που έχει ανάψει πολλές φωτιές με τις χορευτικές της ικανότητες...
 

 





























Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags