Facebook Pixel "Γιατί να μη βοηθήσουμε τα παιδιά όπως μπορούμε;"
| 2013-02-08 10:30:00

"Γιατί να μη βοηθήσουμε τα παιδιά όπως μπορούμε;"

"Γιατί να μη βοηθήσουμε τα παιδιά όπως μπορούμε;"

Ο Γιάννης Ζαραδούκας μιλάει στον sportdog για την απόφαση που πήρε μαζί με τον Τάτο, να δώσουν τα λεφτά τους στους νέους του Άρη. Τι λέει για τον Ολυμπιακό του Μίτσελ κ.ά.
 

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησαν από κοινού οι Γιάννης Ζαραδούκας και Ανδρέας Τάτος, καθώς τα λεφτά που μοίρασε η διοίκηση του Άρη πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να τα παραχωρήσουν στους νέους παίκτες του συλλόγου.

Ο Ζαραδούκας εξηγεί στον sportdog γιατί το έκαναν αυτό και τονίζει πως προσπάθησαν να μη δει η κίνησή τους το φως της δημοσιότητας, ενώ επίσης μιλάει για το ντέρμπι με τον "Δικέφαλο", την ατμόσφαιρα που έζησε, αλλά και για το μέλλον των "κίτρινων". Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην ζητήσουμε τη γνώμη του για την έλευση του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, ομάδα στην οποία και ανήκει.

Αναλυτικά:

Πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η διοίκηση του Άρη σας μοίρασε κάποια χρήματα και εσύ αποφάσισες να τα δώσεις στους νέους (περίπου 5.000 ευρώ). Ισχύει; Πώς και το αποφάσισες αν και λίγες ημέρες στην ομάδα;

"Δεν ήθελα να βγει προς τα έξω η κίνηση αυτή. Το αποφασίσαμε μαζί με τον Ανδρέα (σ.σ. Τάτο) αλλά όχι για να ...δειχθούμε. Εμείς ήμασταν πληρωμένοι από τον Ολυμπιακό και για αυτό ήταν προτιμότερο να πάρουν τα παιδιά κάποια χρήματα. Αφού εμείς είχαμε πληρωθεί και έχουμε συμβόλαιο, γιατί να μην το κάνουμε και να βοηθήσουμε κάποια παιδιά που έχουν μόνο έναν μισθό;".

Στα αγωνιστικά τώρα και το 2-2 με τον ΠΑΟΚ;

"Έχουμε μία πικρία γιατί κάναμε μία προσπάθεια καλή. Η ομάδα πλέον είναι ανταγωνιστική και θα μπορούσαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα".

Για τη διαιτησία και τις "φωνές" από τον Άρη;

"Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε καλοί στο γήπεδο. Ο διαιτητής άλλη φορά είναι καλός άλλη όχι. Για αυτό δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα...".

Την ατμόσφαιρα πώς την έζησες; Πρώτο ντέρμπι Θεσσαλονίκης για σένα...

"Σίγουρα ήταν μία θερμή ατμόσφαιρα. Και την ώρα που έπαιζες και ήσουν στον αγωνιστικό χώρο καταλάβαινες το πάθος της εξέδρας να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι ελπίζουμε να είναι και στην συνέχεια".

Πώς την βλέπεις την ομάδα; Θα δυσκολευτείτε με την παραμονή;

"Έχουμε ένα πολύ δύσκολο δρόμο και ελπίζω να πάρουμε τώρα τους τρεις βαθμούς (σ.σ. εκτός με Πλατανιά) και να ανακάμψουμε σιγά σιγά και η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει".

Για την αλλαγή του Αλκαράθ και την έλευση του Μιχαλήτσου;

"Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή, όλοι έχουν ευθύνες. Κάποια παιδιά πιστεύουν ότι ο Αλκαράθ ήταν καλός προπονητής και κάποιοι το αντίθετο. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη γιατί τον πρόλαβα για λίγο. Με τον κύριο Μιχαλήτσο τώρα υπάρχει ψυχολογική ανάταση".

Τέλος, θα ήθελα τη γνώμη σου και για τον Ολυμπιακό στον οποίο και ανήκεις και τον ερχομό του Μίτσελ...

"Σίγουρα όταν έρχεται ένας Ισπανός προπονητής, περιμένεις ότι θα βοηθήσει. Το ισπανικό μοντέλο το έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα και έχει ένα τρόπο παιχνιδιού που θα αρέσει σε όλο τον κόσμο. Εγώ, αν γυρίσω το καλοκαίρι, θα προσπαθήσω πολύ για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα".

Επιμέλεια: Βαγγέλης Καράμαλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags