Facebook Pixel "Μόνο μεγάλοι παίκτες κάνουν αυτή την ενέργεια"!
| 2013-02-10 14:00:00

"Μόνο μεγάλοι παίκτες κάνουν αυτή την ενέργεια"!

"Μόνο μεγάλοι παίκτες κάνουν αυτή την ενέργεια"!

Ο Νίκος Σαργκάνης μιλάει στον sportdog και αποθέωνει Μήτρογλου για τη φάση του γκολ. Τι λέει για το ντεμπούτο Μίτσελ, τους Φετφατζίφη-Βλαχοδήμο και τους αγώνες με Λεβάντε.
 

"Ο Ολυμπιακός φάνηκε ότι θέλει πολύ το παιχνίδι και το κατάφερε. Έστω και στις καθυστερήσεις", ήταν το αρχικό σχόλιο του "Φάντομ" και συμπλήρωσε:

"Ολα τα παιδιά αγωνίστηκαν για να κερδίσουν, δεν μπήκαν μέσα, έτσι για να περάσει η ώρα. Μου έκανε εντύπωση το πάθος που έδειξαν. Ήταν λογικό βέβαια γιατί θέλανε να δείξουν στον νέο προπονητή ότι αξίζουν για θέση στην 11άδα".

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ύμνησε τον Μήτρογλου για το "χρυσό" γκολ που έδωσε τη νίκη στους "ερυθρόλευκους". "Μια ακόμη μια φορά ο Μήτρογλου έδειξε ότι είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Με αυτή η ενέργεια να πατήσει την μπάλα, να γυρίσει μέσα στην περιοχή και να πλασάρει στην εστία έδειξε την κλάση του! Εξιλεώθηκε για την ευκαιρία που έχασε μερικά λεπτά πιο πριν όντας σε κενό τέρμα", είπε.

Στην Τρίπολη αγωνίστηκαν ο Φετφατζίδης και ο Βλαχοδήμος με τον Σαργκάνη να τονίζει για την εμφάνισή τους: "Δεν μπήκε κανένας άσχημα από τους πιτσιρικάδες. Ο Ολυμπιακός στη φάση που βρίσκεται, καλό είναι να πειραματίζεται με όλους τους παίκτες. Ουσιαστικά έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα, οπότε σε κάθε αγώνα της Super League πρέπει όλοι παίκτες να μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχή. Για να ξέρει και ο προπονητής τι έχει στα χέρια του".

Ο Μίτσελ έχει λίγο καιρό στον πάγκο του Ολυμπιακού. Άραγε φάνηκε η δουλειά του στην Τρίπολη; Ο βετεράνος γκολκίπερ ήταν ξεκάθαρος. "Με ένα παιχνίδι δεν βγαίνουν συμπεράσματα. Ωστόσο πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητα και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του".

Ο Νίκος Σαργκάνης άφησε για το τέλος το ματς με τη Λεβάντε με την οποία οι "ερυθρόλευκοι" θα κοντραριστούν αυτή την Πέμπτη. "Ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο δεν έχει να φοβηθεί ούτε τη Λεβάντε. Πρέπει όμως να είναι έτσι αγωνιστικός, με πάθος και διάθεση για τη νίκη", κατέληξε το "Φάντομ".

Συντάκτης: Χρήστος Κωνσταντινίδης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags