Facebook Pixel «Αν δεν με θέλετε, να φύγω να τελειώνουμε...»
| 2013-02-12 23:45:00

«Αν δεν με θέλετε, να φύγω να τελειώνουμε...»

«Αν δεν με θέλετε, να φύγω να τελειώνουμε...»

Ενοχλημένος με την Αρμάνι είναι ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με Παναθηναϊκό και περιμένει. Τι κάνουν οι Ιταλοί και τι είπε ο «Μπάτμαν»; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ...

Στην επικαιρότητα ήρθε τις τελευταίες δύο ημέρες και πάλι το θέμα της επιστροφής του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό, αν και όπως όλα δείχνουν, αυτή δεν θα γίνει ούτε και τώρα.

Όλα ξεκίνησαν από την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία διέδωσε πως θέλει να... ξεφορτωθεί τον «Μπάτμαν» για να κάνει μεταγραφή, ωστόσο μόλις εμφανίστηκε και πάλι ο Παναθηναϊκός, έκανε πίσω και ο Σκαριόλο άλλαξε γνώμη.

Όπως γράφει άλλωστε η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ο Φώτσης τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» και απλά περιμένει αν θα γυρίσει τώρα στην Ελλάδα ή το καλοκαίρι. Η στάση όμως των Ιταλών και το «μένεις – φεύγεις», δεν άρεσαν καθόλου στον διεθνή άσο, ο οποίος μάλιστα μίλησε με τους ανθρώπους της Μιλάνο και τους εξήγησε πως δεν είναι... κανένα παιδάκι. «Τι λάθος και ξελάθος; Αν δεν με θέλετε φεύγω τώρα. Πείτε το να τελειώνουμε. Εγώ δε θέλω να κάθομαι κάπου που δε με γουστάρουν», είπε μεταξύ άλλων ο Φώτσης και στην Αρμάνι θορυβήθηκαν.

Όσοι παρακολουθείτε άλλωστε την στήλη «Sdog Pick n' Scroll», θα θυμάστε πως σας είχε γαυγίσει στις 9-10 Ιανουαρίου, ότι αν η Μιλανο δε νικούσε στο Πρίντεζι οι δρόμοι της με τον Φώτση θα χώριζαν. Νίκησε, μπήκε στο F8, αλλά μόλις απέτυχε στον προημιτελικό, το θέμα ήρθε ξανά στην επιφάνεια.

Ο Φώτσης λοιπόν που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι διατεθειμένος για ...παιχνίδια. Γι' αυτό σήμερα που έκαναν πίσω οι Ιταλοί, φέρεται να τους είπε πως αν δεν γουστάρουν εκείνοι, δεν γουστάρει και εκείνος να μείνει εκεί.

Ο ΠΑΟ τη δουλειά του την έκανε και την έκανε σωστά. Δεν υπάρχει άλλωστε τέτοια πρεμούρα να τον αποκτήσει τώρα, ώστε να δώσει λεφτά στους... μακαρονάδες. Ούτε ο Φώτσης όμως έχει λόγο να χαρίσει λεφτά στους Ιταλούς, ενώ από τη στιγμή που κάνουν πίσω δεν μπορεί να τους πιέσει άλλο.

Το θέμα λοιπόν είναι το εξής. Είτε οι Ιταλοί είναι τόσο χαζοί που δημιούργησαν θέμα και τελικά πάνε να κρατήσουν έναν παίκτη που τον έκαναν να "χαλαστεί" είτε πάνε να εξαντλήσουν τα περιθώρια, ώστε να εξωθήσουν τον παίκτη σε σημείο που εκτός από μέρος των υπολοίπων χρημάτων να χαρίσει και τίποτα δεδουλευμένα.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν.Ο Φώτσης πάντως έδειξε οτι τον "χάλασαν" και βέβαιο ειναι πως αν μείνει ελεύθερος την επόμενη στιγμη θα ειναι ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags