Facebook Pixel Θα αγόραζε και τον ΠΑΟ ...άμα λάχει!
| 2013-02-24 00:50:00

Θα αγόραζε και τον ΠΑΟ ...άμα λάχει!

Θα αγόραζε και τον ΠΑΟ ...άμα λάχει!

Αφεντικό της ΑΕΚ και μετά του Παναθηναϊκού ήθελε να γίνει ο άγνωστος 'Χ'ρηματοδότης πριν αποκαλυφτεί ότι εν τέλει ήταν ο γνωστός Βασίλης Ξενιάδης.

Σε φιάσκο εξελίχτηκε τελικά η υπόθεση του άγνωστου Χρηματοδότη στην ΑΕΚ. Όπως αποκαλύφτηκε από πίσω κρυβόταν ο Βασίλης Ξενιάδης, ο οποίος αποδείχτηκε (ξανά) αφερέγγυος, αφού οι 400.000 ευρώ που υποσχέθηκε μέσω του εκπροσώπου του, δεν μπήκαν ποτέ την Παρασκευή στα ταμεία της “κιτρινόμαυρης΄” ΠΑΕ.

Το αστείο της υπόθεσης δεν είναι ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά ο συγκεκριμένος άνθρωπος “έπαιξε” με την ΑΕΚ, κάνοντας τσάμπα διαφήμιση με το όνομά του. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να επικοινωνήσει την περίπτωση μέσω του εκπροσώπου του.

Ειδικά οι ατάκες με τις οποίες προσπαθούσε ο “εκπρόσωπος” να φωτογραφήσει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω απ' όλα αυτά ήταν όλα τα λεφτά. «Είναι τράπεζα της Ελλάδας», «δεν τον πιάνει το μάτι σου», χαρακτήριζε τον άγνωστο (πριν σκάσειτ ο όνομα) Χ ο... μπροστινός του Ξενιάδη.

Μάλιστα πριν ακόμα γίνει η γνωστή η πρόθεση ταμειακής διευκόλυνσης, η πλευρά του Ξενιάδη υποστήριζε ότι υπάρχει η πρόθεση να μπει στην ΑΕΚ με δέλεαρ την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα σκοπός ήταν να επενδύσει 70 εκατομμύρια ευρώ. Υπερδύναμη θα έκανε την Ένωση με τόσα φράγκα...

Το τραγελαφικό το αφήσαμε για το τέλος. Τονιζόταν από την πλευρά του άγνωστου Χ-Ψ-Ξενιάδη, ότι αν χαλάσει το ντιλ με την ΑΕΚ, θα γίνει κίνηση για την είσοδο στον Παναθηναϊκό, καθότι και αυτός προσπαθεί να χτίσει γήπεδο...

Όλα αυτά βέβαια, πριν αποκαλυφτεί ότι ο άνθρωπος που δεν τον πιάνει το μάτι κανενός ήταν ο μίστερ τράπεζα της Ελλάδας... Ξενιάδης.

Καλά αν βλέπαμε στον Παναθηναϊκό, μετά τον Τσάκα, τον Ξενιάδη να φέρνει Κινέζους αυτοκράτορες τότε θα κόβαμε φλέβες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags