Facebook Pixel "Εδιωξαν τον ...Γκιγκς από τον Παναθηναϊκό"!
| 2013-02-25 15:45:00

"Εδιωξαν τον ...Γκιγκς από τον Παναθηναϊκό"!

"Εδιωξαν τον ...Γκιγκς από τον Παναθηναϊκό"!

Μέλι έσταξε ο Γιάννης Γκούμας για τον ...Έλληνα Γκιγκς, Γιώργο Καραγκούνη και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη Φούλαμ. "Του βγήκε σε καλό που έφυγε από ΠΑΟ"!

Η είδηση για το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογράψει ο 36χρονος Καραγκούνης με τoν αγγλικό σύλλογο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον σκύλο. Για αυτό και επικοινωνήσαμε με τον καλό του φίλο και χρόνια συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα, Γιάννη Γκούμα, για να μάθουμε την άποψή του για το θέμα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Καραγκούνης βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει με τη Φούλαμ, στα 36 του; Πώς το σχολιάζετε αυτό;

"Για εμένα δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά απόδοσης μέσα στο γήπεδο, αυτό που δείχνεις πως μπορείς να κάνεις. Κι ο Γκιγκς είναι 39 ετών και βοηθάει τη Μαν. Γιουνάιτεντ ακόμα. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός, δεν του άρμοζε σαν παίκτη. Ουσιαστικά του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Είμαστε πολύ φίλοι με τον Γιώργο και ξέρω πως στεναχωρήθηκε και απογοητεύτηκε πολύ από την ομάδα που αγαπάει, αλλά του βγήκε τελικά σε καλό. Είναι άρρωστος με την μπάλα και με τις εμφανίσεις του φέτος σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, δεν είναι τυχαίες. Για αυτό και πηγαίνει για νέο συμβόλαιο".

Πιστεύετε πως ήταν λάθος ο καλοκαιρινός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, που τον άφησε να φύγει;

"Του Γιώργου του βγήκε σε καλό, τελικά, γιατί τώρα διακρίνεται σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Αλλά για τον Παναθηναϊκό ήταν τεράστιο λάθος. Η προσωπικότητα του Γιώργου κι αυτό που βγάζει στο γήπεδο, είναι κάτι που φέτος δεν το έχει ο Παναθηναϊκός".

Το καλοκαίρι, πάντως, η δικαιολογία ήταν ότι ήταν αργός...

"Είναι αργός για το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι για το αγγλικό; Αυτά είναι δικαιολογίες για κάποιον παίκτη, για να τον διώξουμε. Καλύτερα να πεις στον ποδοσφαιριστή πως θέλω άλλο στιλ παίκτη και όχι τέτοιες δικαιολογίες. Οι εμφανίσεις του Γιώργου είναι η απάντησή του σε όσους τον αμφισβήτησαν. Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Αν δεν βίωνε όσα βίωσε το περασμένο καλοκαίρι, δεν θα ήταν τώρα στα 36 του σε μία καλή ομάδα στην Αγγλία και με αντιπάλους που δεν θα τον ονειρευόταν ούτε όταν ήταν 22-23 ετών".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags