Facebook Pixel "Τεράστιος άνθρωπος, τεράστιος παράγοντας"
| 2013-03-02 14:00:00

"Τεράστιος άνθρωπος, τεράστιος παράγοντας"

"Τεράστιος άνθρωπος, τεράστιος παράγοντας"

Συντετριμμένος ο Σταύρος Ελληνιάδης μιλάει στον sportdog για τη μεγάλη απώλεια και προσφορά του καλού του φίλου, Γιώργου Κολοκυθά. "Ηταν η ψυχή των εθνικών ομάδων".

Ο μεγάλος Γιώργος Κολοκυθάς δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου υπέστη ανακοπή καρδιάς στα 68 του χρόνια.

Η απώλεια του Γιώργου Κολοκυθά έχει σοκάρει όλο το χώρο του μπάσκετ και ο sportdog επικοινώνησε με έναν άνθρωπο που ήταν πολύ κοντά του τα τελευταία χρόνια. Τον φίλο του, Σταύρο Ελληνιάδη.

Αναλυτικά το σχόλιό του στον sportdog:

"Για εμάς ήταν ξαφνικό πάρα πολύ. Μέχρι χθες ήμασταν μαζί και κάναμε πλάκες. Ήταν άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Πέσαμε από τα σύννεφα μόλις το μάθαμε. Έφυγε ένας πολύ μεγάλος φίλος. Θα τον θυμάμαι για πάτα. Τι να πεις…

Τα τελευταία χρόνια κάναμε πολλή παρέα. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Θα με συντροφεύουν για πάντα. Για όλη μου τη ζωή. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Ήταν από τους καλύτερούς μου φίλους. Η απώλεια είναι τεράστια. Όχι μόνο για ένα. Για όσους ήταν κοντά στον Γιώργο, λόγω του χαρακτήρα του και της προσωπικότητας του.

Η απώλεια είναι τεράστια και για το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν η ψυχή των εθνικών ομάδων. Και κρατήστε αυτό: Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο. Είχε τεράστια συμβολή στο οικοδόμημα τη εθνικής ομάδας. Ήταν ένας τεράστιος άνθρωπος, ένας τεράστιος παράγοντας κι ένας τεράστιος φίλος…".

Επιμέλεια: Μηνδρινός Αλέξανδρος
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags