Facebook Pixel "Θέλουν να μας καλοπιάσουν με Ότο"!
| 2013-03-14 12:00:00

"Θέλουν να μας καλοπιάσουν με Ότο"!

"Θέλουν να μας καλοπιάσουν με Ότο"!

Ο Γιάννης Τοπαλίδης σχολιάζει στον sportdog την επιλογή Ρεχάγκελ ως πρεσβευτή καλής θέλησης της Μέρκελ. "Είναι ο ιδανικός άνθρωπος και αποδεκτός σε ολόκληρη την Ελλάδα".

Διαβάστε τι μας είπε ο άλλοτε συνεργάτης του Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας:

Επιστροφή Ρεχάγκελ στην Ελλάδα, σαν πρέσβης καλής θέλησης. Θα είστε ξανά στο ίδιο τιμ.

"Ναι, θα είμαστε μαζί. Αλλά δεν ξέρω ακριβώς το πλάνο, με ποιους θα υπάρξουν συναντήσεις κ.λπ. Μου είχαν στείλει ένα πλάνο, αλλά μου έκλεψαν το laptop και το κινητό και δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ. Αλλά θα μεταβώ στη Γερμανία και εκεί θα μάθω περισσότερα".

Πιστεύετε ότι οι Γερμανοί θέλουν να καλοπιάσουν τους Έλληνες με μία τέτοια κίνηση;

"Ναι, είναι τέτοια κίνηση. Λόγω του ότι ήταν πάντα καλές οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, διαχρονικά. Απλώς τώρα με αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, δεν είναι και τόσο καλές οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Αυτό θέλουν να αλλάξει και στέλνουν τον ιδανικό άνθρωπο για να κάνει κάτι τέτοιο: τον Ότο".

Μήπως, αντίστοιχα, να στείλουμε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Παπασταθόπουλο να διαπραγματευτούν μαζί τους, για τα δανεικά;

"Καλά θα ήταν, αλλά τα παιδιά δεν έχουν το πρεστίζ. Ο Ρεχάγκελ είναι αποδεκτός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν πιστεύω πως σαν Ελλάδα έχουμε τον αντίστοιχο Ρεχάγκελ στη Γερμανία".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags