Facebook Pixel "Δεν μασάει ο Τσιώλης, θα φτιάξει ομάδα"!
| 2013-03-14 14:30:00

"Δεν μασάει ο Τσιώλης, θα φτιάξει ομάδα"!

"Δεν μασάει ο Τσιώλης, θα φτιάξει ομάδα"!

Ο Γιάννης Γκούμας μιλάει στον sportdog για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Σάκης Τσιώλης τον Παναθηναϊκό. "Μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση". "Οι ομάδες του παίζουν μπάλα". 

Διαβάστε τι μας είπε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, για το ενδιαφέρον (όπως προκύπτει μέσα από τα ρεπορτάζ τουλάχιστον) των "πράσινων" για τον Σ. Τσιώλη:

Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία για τον Τσιώλη και τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η άποψή σας;

"Έχει δείξει όπου κι αν έχει πάει ο κύριος Τσιώλης ότι κάνει καλή δουλειά. Οι ομάδες του παίζουν πάντα καλό ποδόσφαιρο. Έχουν καλή παρουσία και τα αποτελέσματα της δουλειάς του φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό είναι κάτι που θέλει και ο κόσμος. Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό όμως, καθώς έχει τον κύριο Φάμπρι και η διοίκηση τον στηρίζει. Δεν ξέρω το σκεπτικό της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, αλλά έχω πολύ θετική άποψη για τον κύριο Τσιώλη".

Μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση μίας ομάδας με τις ιδιαιτερότητες του Παναθηναϊκού;

"Πιστεύει στον εαυτό του. Ξέρει ποια ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και την κατάστασή της, αν του προταθεί να την αναλάβει. Είναι γνώστης των πραγμάτων, θεωρώ ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση και να φτιάξει μία ομάδα που να είναι και ανταγωνιστική. Άλλοι είναι υπεύθυνοι, όμως, όχι εγώ. Αλλά η άποψή μου είναι ότι πρόκειται για ένα από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές".

Μπορεί να έχει καλύτερη πορεία ο Παναθηναϊκός, με αυτόν στο τιμόνι;

"Είναι θεωρητικό να πούμε κάτι τέτοιο. Πρέπει να δούμε αν θα μείνει ο Φάμπρι, αν θέλουν τον Τσιώλη στον Παναθηναϊκό, το υλικό που θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κύριος Τσιώλης δικαιούται μία ευκαιρία να εργαστεί σε μεγάλη ομάδα. Γιατί έχει δείξει πως διαχειρίζεται καλά το υλικό που έχει στα χέρια του. Με όλη αυτή η κρίση που βιώνει η κοινωνία και, κατ' επέκταση το ποδόσφαιρο, θεωρώ ότι είναι καλύτερα είναι να στηρίξουμε τους Έλληνες προπονητές, παρά να παίρνουμε ξένους αμφιβόλου αξίας".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags