Facebook Pixel Πόσες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟ για Βιτόρια;
| 2013-03-15 12:00:00

Πόσες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟ για Βιτόρια;

Πόσες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟ για Βιτόρια;

Εξαιρετική περίπτωση είναι ο Στίβεν Βιτόρια τον οποίο "ψήνει" ο Βαρέλα εδώ και μήνες. Μπορεί, όμως, ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον Πορτογάλο; Ο σκύλος έχει την απάντηση!

Από χθες το απόγευμα το gazzeta.gr αποκάλυψε την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Στίβεν Βιτόρια της Εστορίλ, τον οποίο "παρακολουθεί" ο Παναθηναϊκός.

Ο παίκτης απασχολεί έντονα τους "πράσινους" και σύμφωνα με τη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαρέλα, ο οποίος τον έχει σημειωμένο στο ...μπλοκάκι του από τον Σεπτέμβριο.

Το "τριφύλλι" βλέπει με πολύ καλό μάτι τη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο όσο αργεί τόσο δυσκολεύει. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τον είχε αποκτήσει από τον Δεκέμβριο, αν έδινε ένα μικρό ποσό στην Εστορίλ, η οποία άλλωστε θα τον χάσει τζάμπα σε λίγους μήνες.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν υπάρχει περίπτωση ο Βιτόρια να ανανεώσει, καθώς ήδη είναι περιζήτητος.

Ο κεντρικός αμυντικός που θεωρείται ...μεγάλος εκτελεστής στα στημένα και βρίσκεται στην πεντάδα των στόπερ της φετινής πορτογαλικής Λίγκας, δέχθηκε ήδη πρόταση από την Μπενφίκα, ενώ για ...πάρτη του ενδιαφέρονται και ομάδες από την Πριμέρα, την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα.

Γι' αυτό, λοιπόν, και κάποιοι ισχυρίζονται πως αν ο Παναθηναϊκός αν δεν βρει με κάποιον τρόπο τα χρήματα για να του δώσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, οι πιθανότητες για να έρθει στην Ελλάδα δεν ξεπερνάνε το 5%...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags