Facebook Pixel "Να τον καλέσει ο εισαγγελέας για μια μ@λ@κί@;"!
| 2013-03-27 11:30:00

"Να τον καλέσει ο εισαγγελέας για μια μ@λ@κί@;"!

"Να τον καλέσει ο εισαγγελέας για μια μ@λ@κί@;"!

Ο Σωτήρης Βοργιάς σχολιάζει στον sportdog τη δήλωση του Λάζαρου Πολατιάν περί παράγκας. "Θα φύγει νύχτα από τον Άρη", "Ο κόσμος δεν είναι χαζός, βλέπει τι παίζεται"!

Μεγάλο θόρυβο και αντιδράσεις δημιούργησαν οι δηλώσεις του Λάζαρου Πολατιάν ότι "πλέον δεν υπάρχει παράγκα".

Αρκετοί, μάλιστα, υποστήριξαν ότι πρέπει να κληθεί για κατάθεση στον εισαγγελέα. Ο sportdog επικοινώνησε με τον πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοργιά, προκειμένου να σχολιάσει τη θέση του παράγοντα του Άρη.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

"Ο άνθρωπος είπε ότι δεν υπάρχει παράγκα. Πολλοί αναρωτιούνται αν θα πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας. Να τον καλέσουν γιατί; Επειδή είπε μια μ@λ@κί@;

Είχα κάνει μία δήλωση πριν μερικές μέρες στον sportdog για τον Πολατιάν. Επιμένω σε αυτό που είχα πει: Στον Άρη το προσέλαβαν για βοήθεια σε θέματα διαιτησίας. Αλλά απορώ πώς επέλεξαν έναν άνθρωπο που δεν έχει γνώσεις ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τη μη ύπαρξη παράγκας σήμερα, αυτά τα λόγια ήταν μία δήλωση σκοπιμότητας. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Έχει μάτια, βλέπει και ξέρει τι παίζεται.

Ο Πολατιάν με αυτό που έκανε και παραιτήθηκε από παρατηρητής για να πάει στον Άρη, διαγράφηκε από τις λίστες. Αν φύγει από τον Άρη δεν θα υπάρχει πουθενά Πολατιάν στο ποδόσφαιρο. Πιστεύετε ότι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για εκείνον στην ΚΕΔ;

Αφήστε που αν ο Άρης δεν θα καταφέρει να σωθεί, θα φύγει νύχτα από εκεί...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags