Facebook Pixel "Ο Βιντιάδης δεν αφήνει να μπουν άλλοι επενδυτές"!
| 2013-03-29 10:00:00

"Ο Βιντιάδης δεν αφήνει να μπουν άλλοι επενδυτές"!

"Ο Βιντιάδης δεν αφήνει να μπουν άλλοι επενδυτές"!

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος καλεί, μέσω του sportdog, τον Δημήτρη Βιντιάδη να αλλάξει τροπάριο! "Δεν τον ξέρω στη φάτσα, αλλά κάνει κακό στην ομάδα"!

«Περιμένουμε τον κύριο Βιντιάδη να ανοίξει τα χαρτιά του. Αυτή η αναμονή πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Από τον Αύγουστο ταλαιπωρεί τον κόσμο της ΑΕΚ με τα "θα", τα "μπαίνω" και "κάντε υπομονή".

Ζήτησε 7 μέρες περιθώριο, μετά έγιναν 20 μέρες, ένας μήνας, συμπληρώθηκε πάνω από μισός χρόνος υπομονής και ακόμα δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Στο ενδιάμεσο παρέλασαν Άγγλοι, Κινέζοι και πλέον Ρώσοι», δήλωσε αρχικά στον σκύλο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και συνέχισε: «Η deadline λήγει την Παρασκευή 29 Μαρτίου, για τον ίδιο, την ΑΕΚ αλλά και τα Μέσα που αναπαράγουν την υπόθεση "υποψήφιος επενδυτής"».

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Στη συνέχεια τόνισε: «Όπως έχω δηλώσει πρόσφατα στον sportdog, δεν έχω κάτι με τον κύριο Βιντιάδη. Δεν τον ξέρω ούτε στη φάτσα. Αλλά η αναπαραγωγή του ονόματός του δεν αφήνει κανέναν άλλο σοβαρό επενδυτή να εκφράσει το ενδιαφέρον του».

Καταλήγοντας ο κύριος Γιδόπουλος δήλωσε με νόημα: «Από εβδομάδα, αν συνεχιστεί το ίδιο τροπάριο και δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, τότε θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε».

Συντάκτης: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags