Facebook Pixel Ποιος παίκτης της ΑΕΚ τα πήρε με Λίνεν;
| 2013-04-01 10:30:00

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ τα πήρε με Λίνεν;

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ τα πήρε με Λίνεν;

Τρελαμένος με τον Έβαλντ Λίνεν είναι από χθες ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ποιος είναι και γιατί τα πήρε στο κρανίο; Ο sportdog έχει για μια ακόμα φορά το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Στο κρανίο τα πήρε ο Νίκος Κατσικοκέρης με την επιλογή του Έβαλντ Λίνεν να τον αφήσει εκτός αποστολής και να προτιμήσει τον Εμίλιο Φουρτάδο στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Κατσικοκέρης έχει ανεβεί τώρα τελευταία στις προπονήσεις γι΄ αυτό και ο προπονητής της ΑΕΚ τον πήρε σε αποστολές των τελευταίων αγώνων. Στο ματς με τον Λεβαδειακό τον συμπεριέλαβε στην 20άδα προκειμένου να έχει λύσεις για παν ενδεχόμενο, ανήμερα του αγώνα όμως τον άφησε εκτός. Και ποιον πήρε στη θέση του; Τον Εμίλιο Φουρτάδο!

Μάλιστα ο επιθετικός από το Κάπο Βέρντε, έπαιξε για 5 λεπτά παίρνοντας τη θέση του Ρίκκα. Η εικόνα του ήταν αναμενόμενη, δεν έκανε τίποτα...

Πάντως, η επιλογή του Λίνεν δεν άρεσε στον Κατσικοκέρη. Όταν έμαθε ότι αποκλείστηκε τα πήρε κυριολεκτικά στο κρανίο και αναρωτιόταν πως ο "δίκαιος" Γερμανός επέλεξε τον Φουρτάδο αντί του ίδιου. "Υστερα απ΄ όσα έχει κάνει, γιατί συνεχίζει και τον στηρίζει", έλεγε ο επιθετικός στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Δεν έχει και άδικο, αφού ο Φουρτάδο είναι παντελώς αδιάφορος και προκλητικός. Ο ίδιος, όμως, δεν θα έπρεπε να βάλει το κεφάλι κάτω και να βελτιώσει τον εαυτό του; Γιατί σε όσα ματς αγωνίστηκε δεν απέδειξε ότι αξίζει. Γκολ δεν έβαζε ενώ έδειχνε ότι υστερεί πολύ τεχνικά. Κοντρόλ με καλάμι ούτε σε ομάδες junior δεν κάνουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags