Facebook Pixel Από τον Πρόεδρο ...στα decks! (ΦΩΤΟ)
| 2013-04-02 18:40:00

Από τον Πρόεδρο ...στα decks! (ΦΩΤΟ)

Από τον Πρόεδρο ...στα decks! (ΦΩΤΟ)

Αδιαμφισβήτητα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι ο «σταρ» της φετινής Α1 με όσα κάνει εντός και -κυρίως- εκτός παρκέ. Σήμερα βρέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την βράβευση του Ρεθύμνου και μετά πήγε να το γιορτάσει!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία του Ρεθύμνου, μαζί με μαθητές και δασκάλους του πρότυπου δημοτικού σχολείου Φουρφουρά, βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε να βραβευτούν για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει αδιαλείπτως από το 2008 η ΚΑΕ.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Μεταξύ αυτών λοιπόν ήταν και ο Πέτγουεϊ, ο οποίος αφού χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, μετά έφυγε... σφαίρα για γνωστό κλαμπ στην πλατεία του Κολωνακίου. Εκεί λοιπόν, όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», γνώρισε την πραγματική αποθέωση, καθώς οι παρευρισκόμενοι φαίνεται πως τον αναγνώρισαν από το μεγάλο σουξέ του... φωτιά με φωτιά (θυμηθείτε εδώ σε βίντεο)!

Ο Πέτγουεϊ λοιπόν και εκεί έκλεψε την παράσταση, καθώς ανέβηκε στα πλατό και άρχισε να παίζει μουσική, με συνέπεια να γίνει και πάλι χαμός!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags