Facebook Pixel Θα τους αφήσει Σέκου-ς;
| 2013-04-05 10:30:00

Θα τους αφήσει Σέκου-ς;

Θα τους αφήσει Σέκου-ς;

Παίκτη κλάσης θεωρούν τον Ολίσε στον ΠΑΟΚ. Και τώρα που τον έχουν δει να παίζει, σκέφτονται πόσο διαφορετικά θα ήταν αν πετύχαιναν μια μεγάλη ...μαγκιά τον Γενάρη!

Όπως μαθαίνει ο σκύλος, στον Δικέφαλο είναι ενθουσιασμένοι με την περίπτωση του Ολίσε. Όσοι ήξεραν από πριν τον παίκτη, μάλιστα, ήθελαν από τις πρώτες επαφές που έκαναν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον περασμένο Γενάρη, να βάλουν στο συμβόλαιό του οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κι εδώ που τα λέμε δεν έπεσαν κι έξω, καθώς με βάση όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πρόκειται για ποδοσφαιριστή κλάσης. Το ζήτημα, όμως, είναι πως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την οψιόν και, πλέον, ψάχνουν τον τρόπο για να έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη λήξη της σεζόν, ώστε να συνεχίσει στην Τούμπα.

Πώς θα γίνει αυτό; Οι διασυνδέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αλλά και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, στη Ρωσία είναι πολλές. Μην περιμένετε να πούμε περισσότερα τώρα, γιατί είναι ακόμα νωρίς. Και μόνο το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη πίνουν όλοι νερό στο όνομά του, λέει από μόνο του πολλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags