Facebook Pixel ΠΑΣ-ά θέλουν να τον κάνουν!
| 2013-04-18 11:30:00

ΠΑΣ-ά θέλουν να τον κάνουν!

ΠΑΣ-ά θέλουν να τον κάνουν!

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για νεαρό Έλληνα άσο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιος είναι, πόσο κοστίζει και τι σχέση έχει ο Πανιώνιος; Ο σκύλος έχει το θέμα!

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης του φετινού ΠΑΣ που κατάφερε να διακριθεί μαζί με την ομάδα και να κάνει την πολυπόθητη για τον ίδιο μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", o ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Ολυμπιακός έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για Νίκο Κοροβέση, τον αριστερό μεσοεπιθετικό του "Aγιαξ της Ηπείρου".

Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς στη τιμή που κοστολογεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης, δηλαδή 300.000 ευρώ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπορούν να "παίξουν μπάλα".

Μάλιστα, αν θελήσει κάποια ομάδα του εξωτερικού να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΣ για τον 22χρονο παίκτη, η τιμή ανεβαίνει στα 500 χιλιάρικα, όπως είπε ο πρόεδρος των Ηπειρωτών σε μάνατζερ που ζήτησε τιμή για Ιταλία.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Παρεμπιπτόντως, τα 300 χιλιάρικα είναι η "φιλική" τιμή αυτή τη στιγμή, προτού ξεκινήσουν τα πλέι οφ, γιατί σε περίπτωση που ο ΠΑΣ κάνει την υπέρβαση και ο Κοροβέσης κάνει σούπερ εμφανίσεις, η τιμή θα χτυπήσει "κόκκινο".

Από τις αποκαλύψεις της φετινής Σούπερ Λίγκας, ο Κοροβέσης, αποτέλεσε το καλοκαίρι προσωπική επιλογή του Γιάννη Χριστόπουλου, που τον είχε "σταμπάρει" στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ και ιδίως στον Γιώργο Δώνη, ο παίκτης αρέσει πολύ, αλλά δύσκολα θα γίνει κίνηση πριν τον Ιούνιο. Και για να μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για έναν παίκτη που το καλοκαίρι του 2010 έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags