Facebook Pixel Γιατί ο Φάνης δεν πήγε στον Γκάλη;
| 2013-05-08 19:19:00

Γιατί ο Φάνης δεν πήγε στον Γκάλη;

Γιατί ο Φάνης δεν πήγε στον Γκάλη;

Απορία προκάλεσε η απουσία του Φάνη Χριστοδούλου από την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Ο σκύλος ρώτησε κι έμαθε γιατί ο "Μπέμπης" δεν ήταν στο Παλέ...

Πολλοί ρωτάνε από χθες γιατί ο Φάνης Χριστοδούλου δεν έδωσε το "παρών" στη χθεσινή λαμπρή εκδήλωση που στήθηκε στο "Αλεξάνδρειο" για να τιμηθεί με κάθε επισημότητα ο μεγάλος Νίκος Γκάλης.

Ο παλαίμαχος άσος δεν ήταν στο "Παλέ" και πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο απουσίαζε, παρόλο που οι υπόλοιπες δόξες της γενιάς του και οι 11 εκ των 12 του χρυσού Ευρωμπάσκετ του ΄87, τίμησαν με την παρουσία τους τον Γκάλη.

Η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n' Scroll", έψαξε το θέμα και βρήκε την αιτία της απουσίας του "Μπέμπη" από ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Ο Φάνης Χριστοδούλου, λοιπόν, έχει πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάρο. Και δεν έχει άλλους πόρους αυτή τη στιγμή στη ζωή του. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, είναι αρκετά πιεσμένος οικονομικά και δεν είχε τη δυνατότητα να κλείσει το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ για δύο ημέρες και να πάει στη Θεσσαλονίκη.

Ο παλαίμαχος άσος δουλεύει μόνος του το πρακτορείο και γι΄αυτό δεν μπόρεσε να φύγει για να είναι "παρών" στην εκδήλωση του Γκάλη. Αυτή είναι η πραγματικότητα για όσους βιάστηκαν να πουν τις "κακίες" τους για την απουσία του Φάνη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags