Facebook Pixel Αυτός "έκαψε" τον Γιοβάνοβιτς!
| 2013-05-22 09:00:00

Αυτός "έκαψε" τον Γιοβάνοβιτς!

Αυτός "έκαψε" τον Γιοβάνοβιτς!

Ποιος ερυθρόλευκος παλαίμαχος άσος έριξε άκυρο στη μεταγραφή του Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό; Τι είπε στους ανθρώπους της ομάδας για τον Σέρβο και δεν τσούλησε το θέμα; 

Το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς "παίζει" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία χρόνια. Από την εποχή, ακόμα, που φορούσε τη φανέλα της Στανταρ Λιέγης, πριν πάρει μεταγραφή αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λίβερπουλ, αλλά και στην Άντερλεχτ.

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κάποιος και να θεωρήσει ότι ο Σέρβος ανήκει στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες τον δίνουν δανεικό σε άλλες ομάδες... Η αλήθεια είναι ότι και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο προτάθηκε στον Ολυμπιακό, που δεν θα έλεγε "όχι" σε έναν καλό αριστερό εξτρέμ.

Με τους "ερυθρόλευκους" να ψάχνουν την περίπτωσή του, αλλά να μη μαθαίνουν τα καλύτερα για την συμπεριφορά του. Ποιος τους μίλησε με σιγουριά για τον χαρακτήρα του; Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, αυτός ήταν ο Παρ Ζέτεμπεργκ! Η εμβληματική προσωπικότητα της Άντερλεχτ, που έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Με τις πληροφορίες που έδωσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον Γιοβάνοβιτς και τις ιδιαιτερότητές του, ουσιαστικά "έκαψε" την περίπτωσή του στο Λιμάνι. Το μόνο που δεν χρειάζονται, άλλωστε, στον Ολυμπιακό, είναι ένα ακόμα "μεγάλο παιδί" στα αποδυτήρια... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags