Facebook Pixel Σε ποιον θα λείψει ο Τσαρτσαρής;
| 2013-06-15 10:00:00

Σε ποιον θα λείψει ο Τσαρτσαρής;

Σε ποιον θα λείψει ο Τσαρτσαρής;

Ποιος στεναχωρήθηκε πολύ με την απόφαση του Κώστα Τσαρτσαρή να αποχωρήσει από την ενεργό δράση; Πότε το αποφάσισε και ποιοι ήξεραν τι θα κάνει; Ο σκύλος έχει το θέμα! 

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης το πήρε κατάκαρδα το γεγονός της αποχώρησης του Κώστα Τσαρτσαρή από το μπάσκετ.

Ο "ψηλός" ήταν ο συγκάτοικος του Μήτσου. Εδώ και πολλά χρόνια... Ίσως και 8 χρόνια να μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στον Παναθηναϊκό αλλά και την Εθνική ομάδα (πριν σταματήσει ο Διαμαντίδης, εννοείται).

Σκεφτείτε με 70-80 ματς κάθε σεζόν, σχεδόν μισά εκτός έδρας, με 2-3 εβδομάδες προετοιμασία και Εθνική, πάνω από 100 μέρες μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο.

Πάντως, το ζήτημα είναι πως ο Τσαρτσαρής αιφνιδίασε τους πάντες! Κανείς δεν ήξερε την απόφασή του... Δεν το είχε συζητήσει με κανένα στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, το αποφάσισε τις ημέρες των πλέι-οφ με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν το είπε σε κανέναν, όπως έμαθε ο σκύλος, που περνά συχνά από το ΟΑΚΑ.

Και πώς τα έφερε η μοίρα και ο "Τσάρτσα" αγωνιστικά έβαλε το τέλος που ονειρεύεται κάθε παίκτης. Και μάλιστα ύστερα από σεζόν που είχε ρίσκο γι΄ αυτόν.

Έμεινε στον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη φάση και στο τέλος ανταμείφθηκε με το καλύτερο τρόπο. Ούτε ο σκηνοθέτης του μπάσκετ δε θα σκηνοθετούσε τέτοιο happy end! Νταμπλ με το πιο εμφατικό τρόπο! 3-0 με διπλό break και τρομερή δική του εμφάνιση στον τελευταίο τελικό. Τι άλλο να ήθελε ένας παίκτης για φινάλε;

Και χθες, χωρίς να το έχει πει σε κανέναν, έβγαλε την ανακοίνωση.

Ίσως δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι και ο Αργύρης Πεδουλακης από τη χθεσινή ανακοίνωση το έμαθε... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags