Facebook Pixel Αποκλειστικό: Μετά τον Βερδού, θα σκάσει η βόμβα!
| 2013-06-18 09:00:00

Αποκλειστικό: Μετά τον Βερδού, θα σκάσει η βόμβα!

Αποκλειστικό: Μετά τον Βερδού, θα σκάσει η βόμβα!

Ο Βερδού δεν θα είναι το μοναδικό δυνατό μεταγραφικό "χτύπημα" του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά ετοιμάζουν κάτι πιο "μεγάλο" που θα στείλει τους οπαδούς ...αεροδρόμιο! 

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!

Κι όμως, παρότι στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν ότι "καίγονται" για τα χαρμόσυνα μαντάτα από τη Βαρκελώνη, περιμένοντας εναγωνίως στο ακουστικό τους την καταφατική απάντηση του Γιοάν Βερδού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει κάτι ακόμα πιο "μεγάλο".

Η έκδοση των φετινών καρτών διαρκείας για το "Καραϊσκάκη" καθυστερεί, παρόλο που ο τιμοκατάλογος θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις θύρες, αλλά και προσφορές, όχι μόνο με οικογενειακά πακέτα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του, αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, θέλουν να βγάλουν στην αγορά τα νέα διαρκείας με κίνητρο τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

Οι πληροφορίες του σκύλου συγκλίνουν σε διπλό "ερυθρόλευκο χτύπημα" στο μεταγραφικό παζάρι, με Βερδού και ακόμα ένα "βαρύ" ευρωπαϊκό όνομα, λίγο πριν ή και λίγο μετά, κατά πρώτα 24ωρα που θα ανακοινωθούν οι νέες τιμές εισιτηρίων και λοιπών προνομίων για τους φίλους της πειραϊκής ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού όμως δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Έχει σχεδιάσει, όπως λέγεται, να ρίξει και δεύτερη "βόμβα" στην πορεία του καλοκαιριού και μάλλον μέσα στον Αύγουστο, ώστε να ικανοποιήσει τη "μεταγραφολαγνεία" του κοινού…

Διευκρινίζουν ωστόσο από τον Ολυμπιακό, προς άρση παρεξηγήσεων, ότι με τα δύο αυτά ονόματα-κράχτες δεν θα …πέσουν τσιμέντα, ένεκα των καιρών, θα είναι όμως …"μεταγραφές αεροδρομίου"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags