Facebook Pixel Από Παναθηναϊκό σε ΠΑΟΚ... πόση είναι η αύξηση;
| 2013-06-19 21:27:00

Από Παναθηναϊκό σε ΠΑΟΚ... πόση είναι η αύξηση;

Από Παναθηναϊκό σε ΠΑΟΚ... πόση είναι η αύξηση;

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ινίγο Λόπεθ, δεν είναι τελείως άγνωστος στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Διαβάστε για τη σχέση του με τον Φάμπρι, τον Αλκαράθ, αλλά και μια ενδιαφέρουσα πτυχή της μεταγραφής του...

Ο Ισπανός σέντερ μπακ που αποκτήθηκε από τον "Δικέφαλο" έχει σχέση λοιπόν και με τον Παναθηναϊκό και με τον Άρη, όπως αποκαλύπτει ο "Sportdog Penalty"!

O... αλήστου μνήμης Φάμπρι, ο τεχνικός που αποτελείωσε φέτος τον Παναθηναϊκό, τον θεωρούσε top class και ήθελε να τον φέρει στην Ελλάδα!

Μάλιστα, οι πράσινοι συμφώνησαν μαζί του, αλλά παρά την πίεση του Λόπεθ η Γρανάδα δεν τον "απελευθέρωσε" τον Γενάρη και η μεταγραφή τελικά δεν έγινε...

Ο Λόπεθ λοιπόν δεν έφυγε και έμελλε να βρει μπροστά του τον Λουίς Αλκαράθ, ο οποίος πέρυσι πέρασε και αυτός ένα "φεγγάρι" από τον πάγκο του Άρη!

Στη Γρανάδα, ο 31χρονος στόπερ ήταν βασικός μέχρι που πήγε ο πρώην κόουτς του Αρη, ο οποίος μετά από ένα κακό παιχνίδι του τον "τελείωσε", οπότε και έμεινε τώρα ελεύθερος, αφού ο Αλκαράθ δεν τον υπολόγιζε.

Στο "ζουμί" όμως τώρα...

Στον Παναθηναϊκό ο Λόπεθ ερχόταν με αποδοχές μάξιμουμ 250.000 ευρώ.

Αντίθετα, στον ΠΑΟΚ μάθαμε πως ήρθε με μια 400άρα.... Δηλαδή, 60% αύξηση σε 5 μηνάκια δεν την λες και μικρή. Και χωρίς να παίζει μάλιστα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags