Facebook Pixel Πόσα παίρνει ο Μπαμ Μπαμ; Θα πάθετε πλάκα!
| 2013-08-21 11:00:00

Πόσα παίρνει ο Μπαμ Μπαμ; Θα πάθετε πλάκα!

Πόσα παίρνει ο Μπαμ Μπαμ; Θα πάθετε πλάκα!

Ο σκύλος αποκαλύπτει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή – αποκάλυψη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος! Πόσα λεφτά παίρνει το χρόνο ο άσος του Εργοτέλη; Δεν θα το πιστεύετε...

Ήταν αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βραζιλιάνος Σιμάο Μάρκος Αντόνιο ή αλλιώς Μπαμ Μπαμ έκανε πράγματα και θάματα την πρώτη αγωνιστική στο Περιστέρι και βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει ο Εργοτέλης μία παλικαρίσια ισοπαλία (2-2) μέσα στην έδρα του Ατρόμητου.

Αυτές τις μέρες, άλλωστε, οι εφημερίδες έκαναν εκτενείς αναφορές στον άσο της κρητικής ομάδας που "έβγαλε μάτια" στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν νομίζετε, πάντως, ότι ο Εργοτέλης πρόσφερε ένα ...σκασμό λεφτά στον Μπαμ Μπαμ κάνετε μεγάλο λάθος. Ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Κρητικούς που του αποφέρει μόλις 25 χιλιάρικα το χρόνο!

Μιλάμε για πολύ μικρό ποσό ακόμα και για τη Σούπερ Λίγκα που ...φημίζεται για τα πολύ "φτωχά" συμβόλαια που προσφέρει σε ποδοσφαιριστές μικρομεσαίων ομάδων.

Ο Μπαμ Μπαμ, λοιπόν, δείχνει καλό ταλέντο, είναι μόνο 22 ετών και ο Εργοτέλης κατάφερε να τον κάνει δικό του με ελάχιστο κόστος. Άμα του "πιάσει", μάλιστα, θα έχει κάνει μία σούπερ κίνηση – μάθημα για τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που συνηθίζουν να προσφέρουν "τρελά" συμβόλαια σε παίκτες αμφιβόλου αξίας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags