Facebook Pixel O τρελός μισθός του Τεβεκέλη στον ΠΑΟΚ!
| 2013-08-28 09:00:00

O τρελός μισθός του Τεβεκέλη στον ΠΑΟΚ!

O τρελός μισθός του Τεβεκέλη στον ΠΑΟΚ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο σκύλος έμαθε το (απίστευτο) μηνιάτικο που θα "καθαρίζει" ο Μάλαμας Τεβεκέλης στον ΠΑΟΚ και ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του πρώην ρέφερι στον Δικέφαλο.

Η πρόσληψη του Μάλαμα Τεβεκέλη από τον ΠΑΟΚ έχει "αναστατώσει" τις τελευταίες μέρες τη διαιτητική πιάτσα. Το αγαπημένο θέμα συζήτησης, βέβαια, είναι ο μισθός που έχει εξασφαλίσει ο παλαίμαχος διαιτητής από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τεβεκέλης θα  "καθαρίζει" ένα ποσό από 6 έως 8 χιλιάρικα το μήνα! Μιλάμε για πολλά λεφτά, αν αναλογισθεί κανείς ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλοί ποδοσφαιριστές που παίζουν βασικοί σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και δεν παίρνουν πάνω από 2.000 ευρώ μηνιάτικο.

Ο μισθός, λοιπόν, που λέγεται ότι θα παίρνει ο Τεβεκέλης στον ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετούς συναδέρφους του να σκάσουν από ζήλια. Και λογικό είναι εδώ που τα λέμε αφού πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του Μάλαμα και να απολαμβάνουν έναν τέτοιο μισθό από το πανίσχυρο αφεντικό του Δικέφαλου.

Πάντως, ο παλαίμαχος ρέφερι δεν θα είναι απλός στρατηγικός σύμβουλος του Σαββίδη σε θέματα διαιτησίας, όπως βγήκε επίσημα προς τα έξω. Όπως έμαθε ο σκύλος, ο Τεβεκέλης θα παραδίδει στον Ιβάν μέχρι και ...εκθέσεις για τη συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και των αντιπάλων, στα παιχνίδια που θα παρακολουθεί!

Ο παλιός διαιτητής θα αναλάβει και την επιμόρφωση των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ από τις υποδομές σε κανονισμούς διαιτησίας αλλά και σωστής συμπεριφοράς μέσα στο γήπεδο. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι πέρυσι ο Σαββίδης ήταν έξαλλος από τις πολλές αποβολές ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που στοίχησαν στην ομάδα βαθμούς.

Ο Ιβάν θέλει οι παίκτες να είναι πειθαρχημένοι, επαγγελματίες και να παίζουν για το καλό της ομάδας. Γι΄ αυτό βάζει τον Τεβεκέλη σε ρόλο ...καθηγητή στους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που θα αποτελέσουν το αύριο και το μέλλον του συλλόγου.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags