Facebook Pixel Σκέποβιτς επειδή είναι παικταράς ή μήπως...
| 2013-09-02 13:00:00

Σκέποβιτς επειδή είναι παικταράς ή μήπως...

Σκέποβιτς επειδή είναι παικταράς ή μήπως...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο σκύλος αποκαλύπτει το χοντρό παρασκήνιο της μεταγραφής της τελευταίας στιγμής του Μάρκο Σκέποβιτς στον Ολυμπιακό! Ποιος κρύβεται από πίσω, πού κολλάει ο Φέισα;

Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη και προχωράει στη μεταγραφή του 22χρονου Σέρβου επιθετικού, Μάρκο Σκέποβιτς από την Παρτιζάν.

Μπορεί κανείς να μην περίμενε μία τέτοια κίνηση από τους "ερυθρολεύκους", ωστόσο όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Πίσω από τη συγκεκριμένη μεταγραφή βρίσκεται ο γνωστός Σέρβος μεγαλοατζέντης, Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος ειδικεύεται στα "χρυσά" deals.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ, λοιπόν, έκανε τη μεταγραφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν στην Μπενφίκα με 11 μύρια, ενώ έστειλε τον Λιούμπομιρ Φέισα από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα με 4,5 μύρια. Έτσι έπρεπε να κλείσει αυτό το ...τρίγωνο με τη μεταγραφή του Σκέποβιτς από την Παρτιζάν στον Ολυμπιακό με 3,5 μύρια.

Και δεν χρησιμοποιούμε τυχαία τη λέξη "έπρεπε". Όπως λένε στην πιάτσα των μανατζαραίων, αν δεν πήγαινε ο Φέισα στην Μπενφίκα, δεν θα ερχόταν ο Σκέποβιτς στον Ολυμπιακό! Ή, αν θέλετε, για να ξεφορτωθεί ο Ολυμπιακός τον Φέισα και να βγάλει ανέλπιστα τόσα χρήματα, σε μια κίνηση καλής θέλησης και έχοντας ήδη ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ραμαντάνι, είδε λίγο πιο ζεστά την υπόθεση Σκέποβιτς!

Βεβαίως, δεν λέμε ότι ο νεαρός Σέρβος δεν είναι καλός παίκτης. Ίσα ίσα που θεωρείται μεγάλος γκολτζής. Ωστόσο, όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έχει και άλλες προεκτάσεις...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags