Facebook Pixel Τον "πρόδωσε" η γυναίκα, "σκάει" η μεταγραφή (ΦΩΤΟ)
| 2013-09-19 09:00:00

Τον "πρόδωσε" η γυναίκα, "σκάει" η μεταγραφή (ΦΩΤΟ)

Τον "πρόδωσε" η γυναίκα, "σκάει" η μεταγραφή (ΦΩΤΟ)

Ποιος είπε ότι οι μεταγραφές στη Σούπερ Λίγκα έληξαν; Από ώρα σε ώρα μπορεί να σκάσει μεταγραφή στόπερ που θα προκαλέσει αντιδράσεις! Πώς και γιατί; Ο σκύλος αποκαλύπτει!

Αν νομίζετε ότι οι μεταγραφές στο ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος γιατί στο …μαγικό κόσμο της Σούπερ Λίγκας όλα μπορεί να συμβούν.

Ο σκύλος δεν έχει όρεξη για αστεία, αλλά για …αποκαλύψεις! Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η έγκυρη στήλη, "Sportdog Penalty", σας έγραψε για τη …μυστική μεταγραφή (ελεύθερου) Έλληνα αμυντικού σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Μία μεταγραφή, η οποία παρόλο που έχει καταγραφεί στα μητρώα της ΕΠΟ και ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει στον σύλλογο, δεν έχει ανακοινωθεί επειδή ο εν λόγω παίκτης έχει "προηγούμενα" με τους οπαδούς της ομάδας.  

Η διοίκηση φοβόταν τους οργανωμένους και γι΄ αυτό αποφάσισε να κρατήσει για ένα διάστημα κρυφή τη μεταγραφή. Ήθελε να διαρρεύσει το όνομα του ποδοσφαιριστή, να "μετρήσει" τις αντιδράσεις και μετά να τον ανακοινώσει.

Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα (δεν βοήθησε και το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής), ωστόσο η προθεσμία που έχει πάρει η ομάδα από την ΕΠΟ για να ανακοινώσει τη μεταγραφή τελειώνει αυτή την Παρασκευή. Οπότε από στιγμή σε στιγμή είτε θα "σκάσουν" οι ανακοινώσεις ή η μεταγραφή θα χαλάσει χωρίς καν να έχει γίνει επισήμως γνωστή!

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μιλήσουμε με …ονόματα και διευθύνσεις. Η ομάδα της (απίστευτης) ιστορίας μας είναι ο ΟΦΗ και ο (μυστικός) ποδοσφαιριστής είναι ο …Ηλίας Κώτσιος! Ο έμπειρος στόπερ έχει συμφωνήσει με τους Κρητικούς, έχει υπογράψει συμβόλαιο, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση. Ούτε για προπόνηση δεν έχει πάει, δηλαδή, αφού περιμένει την επισημοποίηση της μεταγραφής σήμερα ή αύριο.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το αποκλειστικό θέμα του σκύλου, αφού πριν λίγες μέρες η γυναίκα του Έλληνα αμυντικού "ανέβασε" στο λογαριασμό του άνδρα της στο Facebook μία κοινή φωτογραφία του Ηλία Κώτσιου με τον Αρίσα Μακουκούλα!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ πανηγυρίζει γκολ σε βάρος του Παναθηναϊκού με τη φανέλα της Σεββίλης το μακρινό 2004 για το Κύπελλο UEFA. Στο βάθος φαίνεται ο Κώτσιος με τη φανέλα του Τριφυλλιού. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε…

Ιδού η απόδειξη!



Τώρα, θα αναρωτιέστε γιατί μία τέτοια μεταγραφή υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει τις αντιδράσεις των οπαδών του ΟΦΗ. Μπορεί ο 36χρονος αμυντικός να ανδρώθηκε στην κρητική ομάδα (1997-2004), αλλά τον Γενάρη του 2011 τα "έσπασε" με τους οργανωμένους του ΟΦΗ.

Ο Κώτσιος, ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη, τερματοφύλακα του ΟΦΗ, στο περίφημο "ντου" του οπαδού των γηπεδούχων στον έμπειρο πορτιέρο. Θυμηθείτε το...


Στο ματς του δεύτερου γύρου στο "Γεντί Κουλέ", ο Κώτσιος αποφασίζει να αγωνισθεί παρά τις παροτρύνσεις της διοίκησης του ΠΑΣ να μην παίξει. Ο παίκτης ακούει τις ύβρεις και τις απειλές από την κερκίδα που τον περίμενε …πώς και πώς και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ξεσπάει σε κλάματα!

"Εξι μήνες μετά το παιχνίδι των Ιωαννίνων έγινε ένας πόλεμος προς το πρόσωπό μου. Ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι απλώς ένα παιχνίδι. Οταν μπαίνει η οικογένεια και απειλούνται παιδιά...", είπε και αποχώρησε κλαίγοντας!    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags