Facebook Pixel Διάνοια στο μυαλό, σκράπας στο γήπεδο, από ΠΑΟ!
| 2013-11-22 10:00:00

Διάνοια στο μυαλό, σκράπας στο γήπεδο, από ΠΑΟ!

Διάνοια στο μυαλό, σκράπας στο γήπεδο, από ΠΑΟ!

ΚΟΥΙΖ: Ποιος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, με αποδειγμένα υψηλό δείκτη νοημοσύνης, δεν πείθει μέχρι τώρα τη νέα του ομάδα; Η απάντηση στο φοβερό ρεπορτάζ του σκύλου!

Ο Σπύρος Φουρλάνος αποχώρησε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό για την Μπριζ, με στόχο να κάνει μία λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό και να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Παρότι ο μικρός είχε αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες στο Τριφύλλι, προτίμησε να φύγει για το Βέλγιο, μόλις ήρθε η καλή πρόταση. Η συνέχεια, όμως, δεν τον δικαίωσε, καθώς παρότι αποτελούσε προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Άρνααρ Γκρέταρσον, φέτος δεν υπολογίζεται καθόλου από τον προπονητή του, ενώ μετά από 15 αγωνιστικές έχει μπει μόλις μία φορά σε αποστολή και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου!

Βέβαια, ο 20χρονος διεθνής πρώην χαφ του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο ως το 2016 με την Μπριζ και όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", είναι πολύ πιθανόν οι Βέλγοι να τον στείλουν πίσω στην Ελλάδα ως δανεικό!

Το εντυπωσιακό όμως, έχει να κάνει με τα κριτήρια που αποφασίστηκε να αποκτηθεί από την Μπριζ πριν από λίγους μήνες και τα οποία δεν ήταν μόνο αγωνιστικά. Συγκεκριμένα, εκτός από το σκάουτινγκ του Γκρέταρσον, ο Φουρλάνος απάντησε και σε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο που του στάλθηκε από το Βέλγιο.

Οι απαντήσεις του ...ξετρέλαναν τους ανθρώπους της ομάδας, αφού σύμφωνα με ομολογία του Γκρέταρσον, ο νεαρός άσος απέδειξε πως έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης! Μένει, λοιπόν, τώρα να δείξει και στο γήπεδο την ποδοσφαιρική του ευφυΐα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags