Facebook Pixel Πράσινος ερυθρόλευκος στόχος για την άμυνα!
| 2013-11-28 14:00:00

Πράσινος ερυθρόλευκος στόχος για την άμυνα!

Πράσινος ερυθρόλευκος στόχος για την άμυνα!

Ποιος Έλληνας αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού; Ο σκύλος, που βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα, έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο Ολυμπιακός, παρότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο αποκτά αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές, ποτέ δεν παράτησε την ελληνική αγορά, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει μία ομάδα που θα στηρίζεται σε νεαρούς Έλληνες.

Γι΄ αυτό, λοιπόν, και στο Λιμάνι παρακολουθούν πολύ προσεκτικά όλα τα ρόστερ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και σημειώνουν στο μπλοκάκι τους τα ελληνόπουλα που μπορούν στο μέλλουν να βγουν ο "νέος Μανωλάς", ο "νέος Μανιάτης" ή "νέος Μήτρογλου".

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο τελευταίος που μπήκε στην λίστα των Πειραιωτών, είναι ο Αντώνης Μάγκας του Λεβαδειακού! Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός των Βοιωτών έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας του στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και οι εμφανίσεις του είναι πάρα πολύ καλές.

Για τον νεαρό στόπερ, που υπέγραψε το καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο, ήδη ακούγονται πολύ καλά λόγια, ενώ από τον Ολυμπιακό αυτός που έχει ...ξετρελαθεί μαζί του είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος θα ήθελε να τον δει από τώρα στο Λιμάνι!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags