Facebook Pixel Έκπληξη με τον αντι-Μήτρογλου! Ποιος θα ξενερώσει;
| 2013-12-01 10:00:00

Έκπληξη με τον αντι-Μήτρογλου! Ποιος θα ξενερώσει;

Έκπληξη με τον αντι-Μήτρογλου! Ποιος θα ξενερώσει;

Τι έκπληξη ετοιμάζει ο Μίτσελ για την επίθεση του Ολυμπιακού; Πώς θα καλυφθεί το κενό του Μήτρογλου και ποιος θα μείνει εν τέλει παραπονεμένος; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε για τον Μίτσελ με τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου, καθώς χάνει σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της χρονιάς τον καλύτερό του παίκτη. Ο διεθνής φορ ήταν σε φοβερή φόρμα και σίγουρα τα γκολ του θα λείψουν από τον Ολυμπιακό.

Τώρα ο Ισπανός προπονητής καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του, όχι τόσο για τα παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά για τον "τελικό" με την Άντερλεχτ. Αυτή είναι η τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά του ο Μίτσελ, ο οποίος ήδη έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, ασχέτως των δοκιμών που θα κάνει στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Aν και πολλοί, λοιπόν, περιμένουν πως ο Σέποβιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Μήτρογλου στα επόμενα έξι ματς, όντας ο μοναδικός κλασικός επιθετικός στο ρόστερ, η απόφαση του Μίτσελ μάλλον θα πικράνει τον Σέρβο.

Ο κόουτς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος μέχρι τώρα από τις επιδόσεις του μικρού στις προπονήσεις και γενικότερα από την προσαρμογή του στην ομάδα και γι΄ αυτό θα προσπαθήσει με ...αλχημείες να καλύψει το κενό του Μήτρογλου.

Άσχετα, λοιπόν, αν ο Σέποβιτς πάρει κάποιες ευκαιρίες στα προσεχή ματς, ο Μίτσελ για το μεγάλο ματς με την Άντερλεχτ, στο οποίο ο Σέρβος φορ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και γενικότερα για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Κάμπελ!

Ο νεαρός άσος από την Κόστα Ρίκα ξέρει πολύ καλά τη θέση, ενώ όπως έχει πει στους Πειραιώτες, προτιμάει να παίζει στην κορυφή παρά στο άκρο που τον χρησιμοποιούν μέχρι τώρα.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει αποδείξεις πως έχει ταχύτητα και γκολ. Γιατί, λοιπόν, να μην καλύψει με επιτυχία το κενό στην επίθεση μέχρι να επιστρέψει ο Μήτρογλου; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags