Facebook Pixel Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Φιγκερόα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-12-06 10:00:00

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Φιγκερόα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Φιγκερόα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν άργησαν στον Παναθηναϊκό να βρουν το φορ που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα! Ποιος είναι ο "εκλεκτός" του Γιάννη Αναστασίου;

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός μετά την ξαφνική αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ωστόσο φαίνεται ότι το κενό του Αργεντινού άσου, μπορεί να καλυφθεί -τουλάχιστον μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου- εκ των έσω.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη, που αποδεικνύει με τις τελευταίες του εμφανίσεις ότι μπορεί να σταθεί στην επίθεση του Παναθηναϊκού και να δώσει σημαντικές βοήθειες στον μοναδικό, πια, "καθαρό" φορ του Τριφυλλιού, τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο νεαρός επιθετικός των Πράσινων δεν ξεκίνησε "ζεστά" τη σεζόν, πραγματοποιώντας "απαρατήρητες" εμφανίσεις όποτε ο Γιάννης Αναστασίου του έδωσε χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο πρώην άσος του Εργοτέλη δείχνει εξαιρετικά στοιχεία.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων επιθετικός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού πιάνοντας πολύ "πειστική" αλλά και εντυπωσιακή απόδοση.

Ο Νίκος Καρέλης στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για τη 12η αγωνιστική μπήκε αλλαγή στο 62ο λεπτό αντικαθιστώντας τον (τραυματία) Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο μικρός με δύο γκολ (το πρώτο εξαιρετικής ομορφιάς) "καθάρισε" το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και χάρισε τη νίκη, με 3-1, στην ομάδα του.  

Την επόμενη αγωνιστική, όταν το Τριφύλλι γκέλαρε (1-1) εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο νεαρός επιθετικός είχε στο ενεργητικό του την ασίστ -με εκπληκτική σέντρα- στον Μάρκους Μπεργκ, στο μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού.

Και χθες, στο πρώτο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών στο "Απόστολος Νικολαϊδης" για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Νίκος Καρέλης έκλεψε ξανά την παράσταση βγάζοντας την μπαλιά πάρε-βάλε στο γκολ του Κλωναρίδη και πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό τέρμα, με μακρινό φαλτσαριστό σουτ.

Ο μικρός είναι σε μεγάλη φόρμα και δείχνει να έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Γιάννης Αναστασίου τον εμπιστεύεται και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει και στα επόμενα ματς, μετά και την απώλεια του Φιγκερόα. Είναι στο χέρι του, λοιπόν, να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να αποδείξει ότι μπορεί να καθιερωθεί για τα καλά στην "πράσινη" 11άδα.

Λέτε οι εμφανίσεις του Καρέλη να βάλουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε …δεύτερες σκέψεις σχετικά με την απόκτηση φορ τον Γενάρη;


  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags