Facebook Pixel Σκάει επιστροφή-έκπληξη στη Σούπερ Λίγκα!
| 2013-12-07 11:00:00

Σκάει επιστροφή-έκπληξη στη Σούπερ Λίγκα!

Σκάει επιστροφή-έκπληξη στη Σούπερ Λίγκα!

Ποιος παικταράς, που αποχώρησε το καλοκαίρι από την ομάδα του, αναμένεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και για ποιο λόγο; Ο sportdog αποκαλύπτει!

Πολλές φορές ένας παίκτης που κάνει "παπάδες" στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποφασίζει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα το μετανιώνει.

Αυτό συμβαίνει και με τον Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος είναι δυστυχισμένος στο Ισραήλ και το ...φυσάει και δεν κρυώνει που πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στη Μακάμπι Χάιφα.

Όπως έμαθε ο σκύλος από έγκυρη πηγή, ο Ισπανός επιθετικός δεν περνάει καλά στη νέα του ομάδα και θα ήθελε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο παίκτης νοσταλγεί την προηγούμενη ομάδα του στη Σούπερ Λίγκα, τον Αστέρα Τρίπολης, όπου έζησε καλές στιγμές και έπαιξε μεγάλη μπάλα.

Η επιθυμία του 27χρονου άσου για επιστροφή στην Ελλάδα έχει φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης που ψάχνονται ήδη για τη μεταγραφή!

Μάλιστα, ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να πετύχει σχετικά εύκολα την επιστροφή του Ράγιος στην ομάδα, αφού η Μακάμπι δεν έχει ξοφλήσει ακόμα τη μεταγραφή, ενώ "κλειδί" στην υπόθεση είναι ο Ισπανός ατζέντης που έφερε τον παίκτη στη χώρα μας αλλά και τον πούλησε.

Οπωσδήποτε η πιθανή επιστροφή του Ράγιος στον Αστέρα θα δυναμώσει πολύ την ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη που έτσι κι αλλιώς τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα και έχει θέσει και φέτος πολύ υψηλούς στόχους.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags