Facebook Pixel Τους πιάνουν στον ύπνο! Οι Τούρκοι "κλέβουν" τον...
| 2013-12-12 13:30:00

Τους πιάνουν στον ύπνο! Οι Τούρκοι "κλέβουν" τον...

Τους πιάνουν στον ύπνο! Οι Τούρκοι "κλέβουν" τον...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποιος παίκτης, που "βγάζει μάτια" στο φετινό πρωτάθλημα, ετοιμάζει βαλίτσες για τη γείτονα χώρα; Πόσα "σκάνε" οι Τούρκοι για να τον αρπάξουν;

Μεγάλη "βόμβα" θα σκάσει τις επόμενες ημέρες στη Σούπερ Λίγκα, καθώς έρχεται καλή πρόταση από το εξωτερικό για παίκτη ομάδας, ο οποίος κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα. 

Η πρόταση, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", αναμένεται να έρθει από την Τουρκία και θα αφορά τον Αστέρα Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα τον Ντε Μπλάσις!

Ένας σύλλογος από τη γείτονα χώρα έχει "ξετρελαθεί" με τον άσο των Αρκάδων και πιθανότατα εντός του Δεκεμβρίου να εμφανιστεί επίσημη πρόταση που θα φτάνει τουλάχιστον τις 500.000 ευρώ!

Οι Τούρκοι παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι και έτσι μόλις η διοίκηση του Αστέρα ενημερώθηκε γι΄ αυτό, έσπευσε να "δέσει" τον Ντε Μπλάσις με συμβόλαιο μέχρι το 2017! Αν δεν το έκανε, θα κινδύνευε να χάσει τον παίκτη τζάμπα, καθώς θα μπορούσε από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο ήθελε, αφού το προηγούμενο συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι.

Πάντως, παρά το ...500άρικο των Τούρκων, στην Τρίπολη δεν πρόκειται να βιαστούν να πουλήσουν τον Αργεντινό, αφού όπως έχουν ξεκαθαρίσει, οι απαιτήσεις τους ξεκινάνε από τις 800.000 ευρώ και φθάνουν το 1 εκατ. ευρώ! 

Άλλωστε, στις προηγούμενες πωλήσεις τους (Φορτούνη Ράγιος) απέδειξαν πως ξέρουν να δίνουν πάντα ακριβά τους ποδοσφαιριστές τους και στα λεφτά που αυτοί θέλουν...

Όπως έμαθε ο σκύλος, όμως, η τουρκική ομάδα, που θέλει τον Ντε Μπλάσις, θα μπει δυνατά στις διαπραγματεύσεις και δεν θα διστάσει να δώσει κάτι παραπάνω για να αρπάξει τον Αργεντινό παικταρά μέσα από τα χέρια των υποψήφιων μνηστήρων. Ο Ντε Μπλάσις, άραγε, "χάλαγε" τις "μεγάλες" ελληνικές ομάδες;   


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags