Facebook Pixel Λένε "ναι" Στέφενς - Ιβάν, σκάει ελληνική "βόμβα"!
| 2013-12-17 13:45:00

Λένε "ναι" Στέφενς - Ιβάν, σκάει ελληνική "βόμβα"!

Λένε "ναι" Στέφενς - Ιβάν, σκάει ελληνική "βόμβα"!

Ποιος μεγάλος άσος της Σούπερ Λίγκας είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και πώς μπορεί να αποκτηθεί; Ο sportdog έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ ήδη εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι αρέσουν, κοστίζουν λίγο και ταιριάζουν με την ομάδα που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Χουμπ Στέφενς.

Μάλιστα, στον Δικέφαλο έχουν ειδική λίστα για ποδοσφαιριστές από τη Σούπερ Λίγκα, στην οποία πολύ ψηλά βρίσκεται και ο άσος του Ατρομήτου, Ματίας Ιγκλέσιας, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty".

Ο 28χρονος μέσος, που έκανε φοβερό παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας δύο γκολ και παίρνοντας μόνος του τη νίκη στη Λεωφόρο, έχει πολλούς υποστηρικτές στην Τούμπα και ήδη το όνομα του ακούγεται πάρα πολύ έντονα.

Η υπόθεσή του, πάντως, ειδικά για τον Γενάρη, δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς για να ...τρέξει η μεταγραφή άμεσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να "ανάψει" το πράσινο φως ο Χουμπ Στέφενς, αλλά και να πειστεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει ένα ...κόλλημα με τον Ατρόμητο!

Βλέπετε, δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα πως έχει κάνει ...πλούσιο μέχρι τώρα τον Γιώργο Σπανό με τους Ιτάνζ και Σκόνδρα, οι οποίοι ήρθαν στον ΠΑΟΚ με μεταγραφή, μόλις έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό τους. Αντίστοιχη περίπτωση είναι τώρα και ο Ιγκλέσιας, τον οποίο ο Δικέφαλος θα μπορεί σε λίγο καιρό να πάρει τσάμπα, αφού σε έξι μήνες μένει ελεύθερος.

Βέβαια, το "φλερτ" με τον Αργεντινό άσο δεν είναι ...φρέσκο, καθώς πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως και το καλοκαίρι υπήρξε συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Άλλωστε, ο Ιγκλέσιας εδώ και χρόνια ακούγεται για μεγάλες ομάδες, όμως η καλή μεταγραφή δεν του έχει ...κάτσει ακόμα. Λέτε να ήρθε η ώρα; Μήπως πρέπει να βάλει και την Τετάρτη δύο γκολ για να πείσει τον Στέφενς;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags