Facebook Pixel Μεγάλη μαγκιά!
| 2014-01-10 13:45:00

Μεγάλη μαγκιά!

Μεγάλη μαγκιά!

Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ έφερε διεθνή ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα επειδή ο πατέρας του είναι «δυνατός» και μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά σε μερικούς μήνες; 

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε σε πάρα πολλούς η απόκτηση ενός "άγνωστου" ποδοσφαιριστή πριν από λίγες ημέρες από ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Ο σύλλογος, όμως, κάτι ήξερε και έκανε αυτή την κίνηση. Ο παίκτης έχει, βλέπετε, δυνατό ...επίθετο!

Αναφερόμαστε στον Φρανκ Σκονγκό, ο οποίος ανακοινώθηκε στις γιορτές από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Καμερουνέζος μέσος αγωνιζόταν στη Γλυφάδα στο πρώτο μισό της σεζόν και προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα έχοντας πλούσια καριέρα σε Ισπανία και Αγγλία με τις Σαραγόσα, Σοσιεδάδ, Κρίσταλ Πάλας και Πόρτσμουθ.

Οι ...κακές γλώσσες λένε, λοιπόν, πως η ομάδα της Σούπερ Λίγκας απέκτησε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και λόγω του διάσημου μπαμπά του!

Ο Ζακ Σονγκο είναι προσωπικότητα του ποδοσφαίρου στο Καμερούν και προπονητής των γκολκίπερ στην εθνική τους ομάδα που θα πάει στο Μουντιάλ. Εφόσον, λοιπόν, ο 26χρονος εξτρέμ παίζει στα Γιάννινα, έχει ελπίδες (και λόγω πατέρα) να πάει στη Βραζιλία. Κάτι που μεταφράζεται σε ...έξτρα χρήματα στην ομάδα του! 

Έτσι το σκέφτηκαν στον ΠΑΣ Γιάννινα και προχώρησαν τη μεταγραφή. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, δηλαδή. Είπατε τίποτα;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags