Facebook Pixel Η πολυσυζητημένη μεταγραφή είναι του Πάντελιτς!
| 2014-01-28 11:00:00

Η πολυσυζητημένη μεταγραφή είναι του Πάντελιτς!

Η πολυσυζητημένη μεταγραφή είναι του Πάντελιτς!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΘΕΜΑ SPORTDOG: Η μεταγραφή–έκπληξη στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει υπογραφή: Μάρκο Πάντελιτς! Πού και πώς θα "σκοράρει" από εδώ και πέρα ο Σέρβος φορ;

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Βλάντιμιρ Στοίκοβιτς στον Εργοτέλη (κάτι που διέψευσαν οι Πειραιώτες), ωστόσο όπως έμαθε ο sportdog, για να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση βοήθησε ένας πρώην άσος των "ερυθρολεύκων"!

Η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να γίνει το deal ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος έχει πολλές γνωριμίες τόσο στο Λιμάνι, όσο και στο Ηράκλειο.

Οι Στοίκοβιτς και Πάντελις ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας, ενώ οι δυο τους είναι και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2010 ήταν να έρθουν και οι δύο "πακέτο" στον Ολυμπιακό, όμως η δουλειά χάλασε την τελευταία στιγμή.

Οι πληροφορίες, πάντως, λένε πως ο Πάντελιτς έπεισε τον βασικό και διεθνή γκολκίπερ της Παρτιζάν να έρθει στον Εργοτέλη, με το επιχείρημα πως μπορεί να ΄ναι το "σκαλοπάτι" για τον Ολυμπιακό! 

Άλλωστε το καλοκαίρι και οι τρεις τερματοφύλακες των "ερυθρολεύκων" (για διαφορετικούς λόγους) θα είναι στον ...αέρα. Γι΄ αυτό και ο Στοίκοβιτς ελπίζει πως αν παίζει στην Ελλάδα και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, μπορεί σε λίγους μήνες να βρίσκεται στου Ρέντη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags