Facebook Pixel Πήγε να ρίξει τα τσιμέντα ο Ιβάν με Άγγλο φορ!
| 2014-02-03 14:15:00

Πήγε να ρίξει τα τσιμέντα ο Ιβάν με Άγγλο φορ!

Πήγε να ρίξει τα τσιμέντα ο Ιβάν με Άγγλο φορ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποιο ήταν το μεγάλο "μπαμ" που προσπάθησε να κάνει ο ΠΑΟΚ με φορ από την Αγγλία; Πόσο θα στοίχιζε η μεταγραφή που θα τρέλαινε κόσμο;

Το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση του Ντάρεν Μπεντ, από την Άστον Βίλα, πήγε να κάνει ο ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει ο sportdog!

Πριν οι άνθρωποι του Δικεφάλου καταλήξουν στη μεταγραφή του δανεικού από τον Άγιαξ, Ντάνιελ Χούσεν, προσπάθησαν να ρίξουν τη "βόμβα" με τον Άγγλο διεθνή επιθετικό!

Όπως έμαθε ο σκύλος, ο ΠΑΟΚ "ψάχτηκε" για για την απόκτηση του Μπεντ και, μάλιστα, συζήτησε με την αγγλική ομάδα για την αγορά του, με ένα ποσό που άγγιζε τα 3 εκ. ευρώ!

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του ένα βαρβάτο φορ, με "βαρύ" όνομα, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν την περίπτωση του Μπεντ, προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις, αλλά κάποια στιγμή το θέμα "πάγωσε", από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Ο Μπεντ παίζει φέτος δανεικός στη Φούλαμ (18 ματς - 2 γκολ) από την Άστον Βίλα (54 ματς – 21γκολ) που τον αγόρασε πριν 3 χρόνια από τη Σάντερλαντ (58 ματς – 32 γκολ) με 19 εκ. ευρώ!

Μαζί με τον Άγγλο γκολτζή, στη λίστα του ΠΑΟΚ, ήταν ως γνωστόν και ο Βέλγος φορ της Γκενγκ, Γέλε Φόσεν, ο οποίος ήταν εισήγηση του Χουμπ Στέφενς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags