Facebook Pixel Ο πιο χοντρός της Σούπερ Λιγκ! (δεν είναι ο Νούνιες)
| 2014-02-21 13:45:00

Ο πιο χοντρός της Σούπερ Λιγκ! (δεν είναι ο Νούνιες)

Ο πιο χοντρός της Σούπερ Λιγκ! (δεν είναι ο Νούνιες)

Ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ευτραφής παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος που ξεπερνάει μέχρι και τον τεράστιο Λιονέλ Νούνιες; Μήπως σας πάει το μυαλό σε κάποιον;

Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις μέρες με τα παραπανίσια κιλά των ποδοσφαιριστών, με αφορμή, φυσικά, την επιστροφή του τιτανοτεράστιου, Λιονέλ Νούνιες, στην πατρίδα μας.

Ο σκύλος, όμως, έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ, που κάνει τον Αργεντινό επιθετικό του ΟΦΗ να νιώθει καλύτερα, επειδή υπάρχει ποδοσφαιριστής στη Σούπερ Λίγκα που είναι παχύτερος (ναι, δεν κάνουμε πλάκα) απ΄ αυτόν!

Μήπως σας πάει κάπου το μυαλό; Να το πάρει το ποτάμι; Ο λόγος για τον Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Αργεντινός επιθετικός, που αναγκαστικά επέστρεψε στον "Άγιαξ της Ηπείρου", επειδή τον "έκοψε" η Κίλμες, πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι με διαφορά ο πιο χοντρός ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τσάβες, που έτσι κι αλλιώς ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι με παραπανίσια κιλά, πλέον έχει ...ξεφύγει και, όπως έμαθε σκύλος, δεν θυμίζει σε τίποτα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Τι έγινε, όμως, και ο Τσάβες επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και έκανε προπονήσεις εδώ και 20 μέρες με την ομάδα της Κίλμες, ενώ είχε φωτογραφηθεί κιόλας με τη φανέλα του αργεντίνικου συλλόγου;

Το θέμα, αποκαλύπτει ο sportdog, χάλασε στο οικονομικό. Ο ΠΑΣ ζήτησε 100 χιλιάρικα για να γίνει η μεταγραφή, η Κίλμες πρόσφερε λιγότερα, το deal δεν έγινε και ο παίκτης τελικά πείστηκε από τους μάνατζέρς του να γυρίσει στην Ελλάδα.

Θα περιμένουμε, πλόεν, με αγωνία τη στιγμή που θα ξαναμπεί στο χορτάρι και θα "καταπιεί" τα χιλιόμετρα σαν άλογο... 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags