Facebook Pixel Τώρα είναι οριστικό: Στους 38 βαθμούς η σωτηρία!
| 2014-03-15 14:00:00

Τώρα είναι οριστικό: Στους 38 βαθμούς η σωτηρία!

Τώρα είναι οριστικό: Στους 38 βαθμούς η σωτηρία!

Ο κόουτς Mαντζουράκης έβγαλε τα τεφτέρια και τα κομπιουτεράκια και μάς αποκάλυψε πόσους βαθμούς χρειάζεται η κάθε ομάδα για να "σωθεί"! Γιατί να μην τον πιστέψουμε;

Καθοριστική για το μέλλον αρκετών ομάδων στη Σούπερ Λίγκα θα είναι η 29η αγωνιστική, καθώς από τα αποτελέσματα αυτού του Σαββατοκύριακου, πιθανότατα θα μάθουμε και τους πρώτους που θα αποχαιρετήσουν οριστικά την κατηγορία.

Ένας από τους εμπειρότερους κόουτς στο ελληνικό πρωτάθλημα, που η ομάδα του θεωρητικά "κινδυνεύει", ο Γιάννης Μαντζουράκης, έκανε την εκτίμησή του για το όριο του υποβιβασμού. Το είπε και στους παίκτες του για προσέξουν στα επόμενα παιχνίδια και να μην πετάξουν άλλους βαθμούς σε παιχνίδια με βατούς αντιπάλους.

Ο κόουτς "Ματζούρ" πήρε χαρτί και στυλό, μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, έκανε τη σούμα και "αποκάλυψε" σε προπόνηση της ομάδας του ότι μόνο οι 38 βαθμοί εξασφαλίζουν παραμονή στη φετινή Σούπερ Λίγκα! Γι΄ αυτό ο έμπειρος προπονητής τα "έχωσε" άγρια στους παίκτες του για την ήττα της προηγούμενης Δευτέρας με 3-0 από τη Βέροια...

Ο μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα του δεν έχει σωθεί ακόμα και πως κάθε ανέλπιστη "γκέλα" από εδώ και πέρα μπορεί να στοιχίσει ακριβά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το "τρίμπαλο" από τη Βέροια έκανε τρεις μέρες να το χωνέψει ο Μαντζουράκης και ότι στις πρώτες προπονήσεις της Καλλονής δεν έβγαλε άχνα!

Στα μέσα της εβδομάδας, όμως, ξεσπάθωσε και τα "έψαλλε" τους ποδοσφαιριστές τους για να τους "ταρακουνήσει" ενόψει της συνέχειας. "Απο μόνοι μας δώσαμε δικαιώματα. Βαθμολογικά αλλά και για να λασπολογούν σε βάρος μας", τους είπε μέσα σε άλλα.

Ο Μαντζουράκης ήταν "σκασμένος" γιατί επιπλέον η ομάδα του έχασε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος με τη Βέροια (που έχει και πιο ευνοϊκό πρόγραμμα).

Πάντως, ρίχνοντας αυτή τη στιγμή μια ματιά στη βαθμολογία, συνειδητοποιεί κανείς ότι η Καλλονή, που αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Πλατανιά στην Κρήτη, έχει τη μεγαλύτερη άνεση από όλες τις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ουρά. Έχουμε και λέμε...

Ο Άρης έχει αυτή τη στιγμή 19, ο Πλατανιάς 25, η Βέροια 27, ο Απόλλων 29, ο Πανιώνιος 31, η Ξάνθη και ο Εργοτέλης 32, ο Λεβαδειακός και η Καλλονή 33!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags