Facebook Pixel Το πρώτο "χτύπημα": 10άρι από Ολλανδία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-19 10:00:00

Το πρώτο "χτύπημα": 10άρι από Ολλανδία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο "χτύπημα": 10άρι από Ολλανδία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είναι ο "εκλεκτός" του Γιάννη Αναστασίου για τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού; Πότε είχε "ξαναπεράσει" από την Ελλάδα; Ο σκύλος έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ένας παίκτης είναι η μεγάλη "καψούρα" του Γιάννη Αναστασίου, αποκαλύπτει ο sportdog! Αυτόν τον ποδοσφαιριστή θέλει σαν τρελός ο προπονητής του Τριφυλλιού να δει ντυμένο στα πράσινα. Και γι΄ αυτό ετοιμάζεται κίνηση για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Ποιος είναι ο "εκλεκτός" του Έλληνα τεχνικού;

Το όνομά του είναι Έρικ Φάλκενμπεργκ! Τον θυμάστε, έτσι; Πρόκειται για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό που είχε έρθει και πέρυσι στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε γιατί προέκυψε διαφωνία στις εγγυήσεις που ζητούσε ο ποδοσφαιριστής από τους Πράσινους.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παραμένει, λοιπόν, πολύ ψηλά στη λίστα του Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής του Τριφυλλιού "τρελαίνεται" για τον Φάλκενμπεργκ και θεωρεί ότι διαθέτει όλα τα στοιχεία για να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός "πικράθηκε" πέρυσι που η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή και φέτος παραμονεύει ξανά για τον Ολλανδό.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που δεν επιτευχθεί η ανανέωση του δανεισμού του Μεχντί Αμπέντ, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει νέα κρούση για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, που ο Αναστασίου πιστεύει πάρα πολύ και θέλει να δει στον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς.

Ο Έρικ Φάλκενμπεργκ παίζει φέτος δανεικός από την Αλκμάαρ στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που είναι 15η στο βαθμολογικό πίνακα, πραγματοποιώντας καλή σεζόν με 25 ματς (18 90 λεπτα) 8 γκολ και 2 ασίστ.

Απολαύστε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags