Facebook Pixel Έκπληξη με Έλληνα δεξί μπακ στον Ολυμπιακό!
| 2014-03-26 10:00:00

Έκπληξη με Έλληνα δεξί μπακ στον Ολυμπιακό!

Έκπληξη με Έλληνα δεξί μπακ στον Ολυμπιακό!

Ποιος ποδοσφαιριστής έχει πολλές πιθανότητες να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα το καλοκαίρι και για ποιο λόγο; Ο sportdog έχει για μια ακόμα φορά το αποκαλυπτικό θέμα!

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί το καλοκαίρι στη θέση του δεξιού μπακ. Όχι απαραίτητα, όμως, με την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Με μία κανονική μεταγραφή, δηλαδή. Και εξηγούμαστε...  

Τη θέση καλύπτει με επιτυχία, μέχρι στιγμής, ο Σαλίνο, αλλά πίσω από τον Βραζιλιάνο μπακ, δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στα χέρια του Μίτσελ.

Υπάρχει, λοιπόν, ένας ποδοσφαιριστής, που παίζει δεξιός μπακ φέτος στο πρωτάθλημα και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Είναι ο Μανώλης Τζανακάκης που αγωνίζεται δανεικός από τους Ερυθρόλευκους στον Εργοτέλη και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον παρακολουθούν προσεκτικά από την αρχή της χρονιάς. 

Ο 21χρονος άσος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό αυτό το καλοκαίρι να ενσωματωθεί στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζανακάκης είναι από τους δανεικούς του Ολυμπιακού που δεν έχουν ακουσθεί το όνομά τους για επιστροφή στου Ρέντη, όπως για παράδειγμα είναι η περίπτωση του Κολοβού ή του Διαμαντάκου

Ωστόσο, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνισθεί σε μία θέση που οι Πειραιώτες δεν έχουν πληθώρα επιλογών (σημείωση: μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχία και στα αριστερά της άμυνας), συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει τις ευκαιρίες του στην προετοιμασία και, αν πείσει τον Μίτσελ, να γίνει ενεργό μέλος του έμψυχου δυναμικού των Πρωταθλητών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags