Facebook Pixel Βρήκε την υγειά του! Σκάει "βόμβα" μετά τον ΠΑΟ;
| 2014-04-01 09:15:00

Βρήκε την υγειά του! Σκάει "βόμβα" μετά τον ΠΑΟ;

Βρήκε την υγειά του! Σκάει "βόμβα" μετά τον ΠΑΟ;

Ποιος Έλληνας άσος, που ήτανε στα αζήτητα επί χρόνια στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται τώρα να κάνει τη μεταγραφή της ζωής του στο εξωτερικό; Ο sportdog κάνει αποκάλυψη!

Σε μεγάλη φόρμα ο Αντώνης Πετρόπουλος. Τέσσερα γκολ σε τέσσερις ημέρες πέτυχε σε ΠΑΟΚ (εντός) και Πανθρακικό (εκτός) φτάνοντας τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα, τρία λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ Μάρκους Μπεργκ, ενώ έχει στο ενεργητικό του και 4 ασίστ.

Σούπερ χρονιά κάνει ο Έλληνας φορ που προσπαθεί να σώσει μόνος του τον Απόλλωνα Σμύρνης και ελπίζει ότι μπορεί να προσελκύσει -αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο- μέχρι και το ενδιαφέρον του Φερνάντο Σάντος ενόψει Μουντιάλ.

Το θέμα είναι και το αποκαλύπτει ο sportdog ότι ο Πετρογκόλ έχει ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και σε λίγο καιρό θα νιώθει περιζήτητος από ομάδες εντός κι εκτός συνόρων.

Την περασμένη Πέμπτη, έμαθε ο σκύλος, βρέθηκε στη Ριζούπολη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, άνθρωπος της Μετς, η οποία του χρόνου θα παίζει στο Σαμπιονά. Ο σκάουτερ της γαλλικής ομάδας εντυπωσιάστηκε από τα προσόντα του Πετρόπουλου και μάλιστα μετά το παιχνίδι έγινε μια πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Στη σύντομη συζήτηση ο εκπρόσωπος της Μετς ενημέρωσε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα φορ.

Η γαλλική ομάδα, όμως, δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Πετρογκόλ. Την Κυριακή στην Κομοτηνή, στον αγώνα με τον Πανθρακικό, ήταν στο γήπεδο απεσταλμένος ιταλικής ομάδας για χάρη του Έλληνα επιθετικού. Ο Πετρόπουλος έχει μεγάλο σουξέ στη γείτονα χώρα, αφού όπως γνωρίζει ο sportdog, ομάδα της Serie Β΄ τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Όπως λέγεται στην πιάτσα των μανατζαραίων, ο Αντώνης Πετρόπουλος βλέπει, πλέον, πολύ ζεστά την προοπτική του εξωτερικού και είναι έτοιμος, στα 28 του χρόνια, να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν επιθετικό που πέρασε μια "φτωχή" 5ετία στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό (2007-2012) χωρίς να πάρει πολλές ευκαιρίες -μένοντας τελευταία και στη σκιά του μεγάλου Τζιμπρίλ Σισέ- ενώ το σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΚ (13 αγώνες, 3 γκολ) συνέπεσε με τον υποβιβασμό της Ένωσης. Τώρα, έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα, όπως φαίνεται, να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και να αποδείξει την πραγματική του αξία... 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags